Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

AVO Oefendag

5 november 2016

[fusion_builder_container hundred_percent=”yes” overflow=”visible”][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”][fusion_text]Het veldseizoen is vandaag afgesloten en dan gaan we ons zoals gewoonlijk weer op maken voor de zaalcompetitie. Op zaterdag 5 november zal er een oefendag plaats vinden bij AVO. LET OP ! De oefendag vind dit jaar plaats in Sporthal Kloosterveste (Dit omdat in onze thuishal, Sporthal de Marsdijkhal, een ander evenement georganiseerd word). Het zal een dag vol korfbalvermaak worden met leuke wedstrijden, met en zonder schotklok en feest. Het zal voor het eerste in de geschiedenis zijn dat bijvoorbeeld onze hoofdmacht en onze B1 met een schotklok gaat spelen. Kom daarom allen, 5 november, naar Sporthal Kloosterveste om de onderstaande AVO teams in actie te zien. Bekijk hier het programma:[/fusion_text][fusion_text]

Start: Wedstrijd
9:00 uur Clinic E + F jeugd verzorgd door de selectie
9:45 uur Clinic D jeugd verzorgd door de selectie
10:40 uur AVO C2 AVO C3
11:45 uur AVO B2 AVO C1
12:55 uur AVO B1 Hoogkerk B1 Met schotklok
14:10 uur AVO 3/4/5 spelen onderling een wedstrijd
15:25 uur AVO A3/A4 LDODK A3
16:40 uur AVO A2 LDODK A2
17:55 uur AVO A1 LDODK A1 Met schotklok
19:15 uur AVO 2 Hoogkerk 2
20:45 uur AVO Hoogkerk  Met schotklok

[/fusion_text][fusion_text]

LET OP ! De oefendag vind dit jaar plaats in Sporthal Kloosterveste (Dit omdat in onze thuishal, Sporthal de Marsdijkhal, een ander evenement georganiseerd word).

 

Aan het einde van de dag zal er in onze kantine, De Korf, bij het korfbalveld het Oktoberfest georganiseerd worden door de FAVO. Dus zet alvast maar met grote letters in uw agenda AVO want u word de gehele dag vermaakt. (binnenkort meer informatie over het Oktoberfest)

Tot dan ![/fusion_text][/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]

Gegevens

Datum:
5 november 2016
Evenement Categorie:

Locatie

Sporthal Kloosterveste
Vesteplein 5
Assen, Drenthe 9408ME
+ Google Maps
Telefoon:
0592-355552
Site:
http://mfakloosterveste.multifunctionele-accommodaties.nl/Sporthal.aspx