Het AVO inloopspreekuur bij SKS Fysiotherapie

Home Nieuws Clubnieuws Het AVO inloopspreekuur bij SKS Fysiotherapie

Beste leden van AVO,

Namens het bestuur van AVO Assen en SKS Fysiotherapie willen wij u informeren over de samenwerking tussen beide. Al geruime tijd biedt SKS Fysiotherapie zorg voor de blessurepreventie en behandeling waar van de leden van de vereniging gebruik kunnen maken.

Even voorstellen…

SKS Fysiotherapie is een praktijk in Assen voor fysiotherapie, manuele therapie en actieve revalidatie met meerdere vestigingen in Assen waar een team van fysiotherapeuten en een oefentherapeut werkzaam zijn. SKS is een dynamische praktijk met een groot aanbod aan fysiotherapeutische specialisaties, waardoor vrijwel alle specialisaties binnen onze praktijk aanwezig zijn. Fysiotherapeut Jasper Landsheer zal vanaf heden wekelijks aanwezig zijn op het korfbalcomplex van AVO om blessures vroegtijdig te signaleren en eventueel te behandelen.

Korfbal je in een team bij AVO en heb je een blessure? Dan kun je op dinsdagavond tussen 18:00 en 19:00 aankloppen bij de verzorgingsruimte. Jasper zal hier elke dinsdag aanwezig zijn. Allereerst zal een screening en advies plaatsvinden. Hieraan zijn geen kosten verbonden. Mocht er, uiteraard in samenspraak met ouders/verzorgers in geval van minderjarigheid, besloten worden dat verdere fysiotherapeutische behandeling nodig is, dan zal dit via de zorgverzekering geregeld worden.

Naast het inloopspreekuur is er ook de mogelijkheid om je via onze SKS blessure app aan te melden. Als je bij aanmelding aangeeft dat je bij AVO korfbalt wordt er binnen 24 uur contact met je opgenomen en een eerste advies gegeven (de app is gratis te downloaden voor zowel Apple als Android)

Sportieve groet,

SKS Fysiotherapie

www.sks-fysiotherapie.nl

https://www.kinderfysiotherapie-noorddrenthe.nl