Maarten Eusterbrock en Harold Veldkamp nieuwe hoofdtrainers AVO!

Home Nieuws Maarten Eusterbrock en Harold Veldkamp nieuwe hoofdtrainers AVO!

Korfbalvereniging AVO uit Assen is trots om te kunnen melden dat het succesvolle trainersduo, Maarten Eusterbrock en Harold Veldkamp, verbonden blijft aan AVO. Veldkamp en Eusterbrock gaan aankomend seizoen de technische staf van de selectie van AVO leiden. Samen met Reinier Meints (die verantwoordelijk blijft voor AVO 2) wordt de aankomende tijd de technische staf verder ingevuld.

Het bestuur en de spelers van de selectie hebben hun ambities omschreven in een aantal speerpunten die ze met elkaar willen gaan uitvoeren. Er wordt een gezonde basis in de seniorenselectie gelegd waarin spelers zich met plezier kunnen ontwikkelen. Hiermee wordt met een jonge groep spelers verder invulling gegeven aan het AVO on top plan. Beide heren worden de opvolgers van de huidige trainer Pascal Zegwaard die samen met zijn staf en vele anderen binnen de club aan de basis hebben gestaan van de sportieve ambities van de vereniging. Veldkamp en Eusterbrock zijn vanaf het eerste seizoen van de toen nog samenwerkende verenigingen VDW-OLS en ASKO betrokken geweest bij de AVO junioren selectie. Als hoofdtrainers hebben ze verschillende successen gekend met als hoogtepunt het kampioenschap in de hoofdklasse en het daardoor spelen van play-off wedstrijden. Vanuit de junioren komen er elk jaar een aantal jeugdige talenten over in de selectie. Het uiteindelijke doel is om een stabiele senioren selectie te creƫren waarin ambitie, plezier en prestaties samen gaan.

Het bestuur van AVO wenst de nieuwe technische staf en spelersgroep veel succes en ziet de toekomst met vertrouwen tegemoet.