Playoffs zijn bereikt, worden wij nu ook nog kampioen?

Home Nieuws Playoffs zijn bereikt, worden wij nu ook nog kampioen?

Het is ze gelukt! AVO A1 heeft zich geplaatst voor de kruisfinales met de gelijke stand tegen Dos ’46 in de mega spannende wedstrijd van afgelopen zaterdag. Daarnaast kunnen meerdere teams zaterdag kampioen worden.

SAMEN de teams aanmoedigen

SAMEN mooie wedstrijden spelen

SAMEN de zaken regelen

SAMEN NAAR DE (KRUIS) FINALES!!!!!

“ALLEEN GA JE SNELLER, MAAR SAMEN KOM JE VERDER”

 

ZATERDAG STAAT ER DAAROM EEN DONATIE-BUS KLAAR IN DE MARSDIJKHAL VOOR ALLE FANS DIE HET TEAM KOMEN AANMOEDIGEN. IEDEREEN KAN ZO EEN STEENTJE BIJDRAGEN AAN HET SUCCES VAN AVO!! EXTRA GROTE VERLOTING

Doe mee aan de extra verloting en maak kans op 2 gratis tickets t.w.v. € 60,- voor de finale in de ZiggoDome (mits AVO zich plaatst) En nog vele andere mooie prijzen!! Help ons om er een groot succes van te maken en geniet mee van deze prachtige teams!!

 

Aankomende zaterdag is de laatste speeldag van de competitie. We nodigen iedereen van harte uit om onze toppers te komen aanmoedigen en de A2 en A1 naar het kampioenschap te tillen met z’n allen! Als de junioren winnen en dus kampioen worden, zal om 19:00 uur de AVO kantine (de korf) geopend zijn, hier kunt u onze toppers dan feliciteren en het feestje met ze mee vieren met de muziek van onze huis dj.

Ondertussen zijn wij druk bezig met alle voorbereidingen voor de (kruis)finales van de A1. En dat is nogal wat!! Buiten alle uren die erin zitten (wat wij met liefde doen voor onze club!) gaan er ook de nodige euro’s in de zaken zitten die we regelen.

Maar wij geloven in de kracht van SAMEN. We willen samen met iedereen ervoor zorgen dat alles en iedereen mee kan straks naar de kruisfinale uit én naar de ZiggoDome. Het worden twee (eigenlijk 3) geweldige dagen en we doen er alles aan om dat 200% te laten slagen. Dat betekent niet alleen het bestuur, maar ook leden en fans, de gelegenheid geven om hieraan bij te dragen. We rekenen op jullie steun!

 

 

Naast AVO A1 en A2 kan ook AVO D1 nog kampioen worden. AVO 7 is al kampioen, maar toch komen zij nog in actie. Check het programma om te kijken wanneer deze teams in actie komen.