Algemene Ledenvergadering – 30 september

Home Nieuws Algemene Ledenvergadering – 30 september

Een terugblik op seizoen 2023-2024 en een blik vooruit!

Beste (ere-, korfbal-, tennis- en niet-spelende) leden (en leden van verdienste), vrijwilligers, Vrienden van AVO, sponsoren, overige geïnteresseerden,

Op maandag 30 september vanaf 20u00 in De Korf houden we de Algemene Ledenvergadering.
De stukken zijn beschikbaar via de website, onder Actueel / Agenda.

Mocht u deze stukken als geheel digitaal willen ontvangen kunt u de secretaris daartoe verzoeken via secretaris@avoassen.nl.
Dit geldt ook voor het geval u de uitgebreide financiële stukken wilt ontvangen. 

Algemene ledenvergadering al in september

Dit jaar is de ledenvergadering eerder in het seizoen! We hebben sneller dan voorheen de financiële gegevens van afgelopen seizoen op orde. Dit hebben we dankzij het hulpvaardige systeem en de snelheid van verwerking van onze financiële commissie en de controle van de kascommissie. Dit maakt dat we vanaf heden eerder in het seizoen de ledenvergadering kunnen houden, waar deze eerder eind november was. Een aantal te nemen besluiten hebben betrekking op het lopende seizoen. Nu we eerder in het seizoen al bijeen kunnen komen hebben we kans eerder in dat seizoen ook die besluiten te maken. Een van die besluiten is de jaarlijks vast te stellen contributie. 
Zoals jullie weten zetten we ons graag in voor betaalbaar sporten en hebben we de ambitie vastgelegd om de contributie te kunnen verlagen. Hoewel we in absolute getallen geen verlaging kunnen aanbieden, kunnen we de vergadering een contributievoorstel voorleggen waarbij de bedragen gelijk zijn aan vorig seizoen, terwijl de kosten (denk aan energielasten, huur veld/zaal, bondsbijdrage) aan flinke inflatie onderhevig zijn én we in de begroting helaas een min overhouden (dus de algemene reserve zullen moeten benutten voor het neutraal houden van de contributie.

Brainstorm op 9 oktober

Op de agenda van de Algemene Ledenvergadering staat ook een terugblik op het eerste jaar met het nieuwe visie- en beleidsplan.
We willen u echter ook graag oproepen om aan te sluiten bij onze (2e) brainstormavond, waarbij we willen kijken hoe we verder invulling gaan geven aan het visie- en beleidsplan 2023-2026 in praktische zin. Woensdag 9 oktober vanaf 19u30 vindt deze brainstormavond plaats, onder de titel “Van visie naar praktijk: Brainstorm-avond met leden”. Wees welkom!


Leden in het zonnetje

Graag roepen we onze leden op met ons mee te denken welke commissies, werkgroepen of leden in het bijzonder wel eens in het zonnetje mogen worden gezet. Zoals u afgelopen jaren heeft gemerkt proberen we tijdens de ALV ook stil te staan bij de stille en roerende krachten binnen de club. Er gebeurt zoveel moois! Hoewel we als bestuur menen een redelijk beeld te hebben, vragen we onze leden ook graag om inbreng. Laat u het weten aan secretaris@avoassen.nl ?

Vacature Voorzitter

Evenals een aantal andere vacatures (zie ook onze vacaturepagina) is ook de functie van voorzitter per 30 september vacant. Mocht u interesse hebben in deze functie of u graag willen verdiepen in een van de andere vacatures: mail naar bestuur@avoassen.nl We praten u graag bij over de functies of verwijzen u graag door naar de betreffende commissie waar uw hart sneller van gaat kloppen.

Graag treffen we u op maandagavond 30 september 2024 om 20u00,

Namens het bestuur,

Teun Jan Kootstra
Voorzitter AVO Assen