Angelique Dermois maakt overstap naar AVO selectie

13 maart 2017 door Admin

Angelique Dermois, nu nog spelend voor de OKO/BIES junioren uit Opende, maakt volgend seizoen de overstap naar de selectie van AVO uit Assen. De 19-jarige speelster komt uit een echte korfbalfamilie en is begonnen met korfballen bij NKC in haar woonplaats Marum. Tijdens haar junioren periode maakte ze de overstap naar OKO/BIES in Opende. Nadat ze hiermee vorig jaar kampioen in de Overgansklasse werd, speelde ze dit jaar Hoofdklasse.
De keuze om nu weer een stapje hogerop te gaan geven haar ambities weer: “De senioren van AVO spelen zowel op het veld als in de zaal in de Overgansklasse. AVO wil graag hogerop en het is een mooie uitdaging om dat te realiseren. AVO is een grote club met ambitie en ik denk dat ik in die omgeving met spelers en trainers beter wordt”.

Angelique komt van OKO/BIES waar ze het erg naar haar zin had: “De mogelijkheden qua trainingen en het niveau van de training bij de AVO senioren liggen hoger. Mijn doel is om mij als speler zo goed mogelijk te ontwikkelen. Het is natuurlijk ook belangrijk om te blijven genieten van het korfbal en alles er om heen. Dat was bij OKO al zo en ik denk dat dit bij AVO ook zo is.”
Het uiteindelijke doel van Angelique is om zich verder te ontwikkelen en de stap met AVO naar de Hoofdklasse proberen te maken. “Ik wil de ontwikkeling van een ambitieuze vereniging meemaken en hier een bijdrage aan leveren. Ik denk dat dit voor mijn eigen ontwikkeling ook goed is.”

Het bestuur, het technisch hart en de trainers van AVO zijn blij met de komst van Angelique en wensen haar veel succes!