AVO 3 zet reeks door en gaat ongeslagen de zaal in!

Home Nieuws AVO 3 zet reeks door en gaat ongeslagen de zaal in!

Vandaag mochten de Avo 3 strijders nog eenmaal het veld op, er werd ingehaald tegen De Meeuwen 3 te Putten. Onder ideale weersomstandigheden werd er even voor 14.00 uur ingefloten door de goedlachse scheidsrechter.

Waar vorige week sterk werd begonnen, maar de binnenkant van de korf niet werd gevonden, was het vandaag wel direct raak. Na 5 minuten spelen stonden de Assenaren dan ook met 0-3 voor. Aanvallend stokte de machine even, maar verdedigend stond het weer als een huis. Na 20 min spelen was de voorsprong dan ook opgelopen tot 1-6. Ondanks dat De Meeuwen iets terugdeed en tot 3-7 kwam, was er geen vuiltje aan de lucht voor Avo. Bij een 3-10 ruststand was de wedstrijd feitelijk al gespeeld.

Na rust werd er enigszins slordig begonnen en duurde het even voordat de Assenaren weer op stoom kwamen. Maar eenmaal op stoom werd het kwaliteitsverschil ook in de 2e helft duidelijk. Via enkele fraaie aanvallen en een solide verdediging werd de voorsprong vergroot en floot de prima leidende scheidsrechter voor het laatst bij een 10-21 eindstand.

Door deze fraaie overwinning is Avo 3 de trotse lijstaanvoerder van de reserve 2e klasse A, de Assenaren wonnen al hun 7 wedstrijden. Na de zaal zal men proberen deze ongeslagen status vast te houden, waar vooral KZ 4 en ZKC’19 2 de voornaamste belagers zijn.

In de zaal speelt Avo 3 ook in de reserve 2e klasse, ook hier zal er alles aangedaan worden om voor de bovenste posities te strijden. Ter voorbereiding op de zaalcompetitie oefent Avo 3 op zaterdag 17 november 14.45 uur in de Marsdijkhal tegen Ritola 3. U bent van harte welkom!

Archief foto: Roelof Daalmeijer / RODA-fotografie