AVO F1 sluit het veldseizoen goed af!

Home Nieuws AVO F-Jeugd AVO F1 sluit het veldseizoen goed af!

De toppers van de F1 moesten afgelopen zaterdag voor de 2e keer tegen Stadskanaal F1. Het beloofde een spannende wedstrijd te worden, want uit werd maar net gewonnen met 6-5. In het begin gingen de ploegen gelijk op. Als AVO scoorde, duurde het niet lang voor Stadskanaal ook de bal door de korf kreeg. In de rust was het dan ook 4-4. Na de rust ging AVO door met scoren, dat smaakte naar meer en de bal ging nog 4x erin! Op een gegeven moment kwam zelfs de supersub van Stadskanaal erin (dat was even wennen), maar het lukte Stadskanaal niet meer om te scoren. Eindresultaat: 8-4 gewonnen!
Het was een superleuke wedstrijd om te zien: leuke tegenstander (van gelijk niveau), er werden lange ballen gegooid, er waren veel kansen, de F1 was fanatiek en er werd aan beide kanten gestreden voor de bal (zie foto)…?