AVO kamp 2018: Update!

Home Nieuws AVO kamp 2018: Update!

Nog maar een paar nachtjes slapen en dan is het zover, AVO kamp 2018. Via deze weg wil de organisatie de laatste dingen aan jou laten weten, zodat jij helemaal klaar bent (en je ouders ook) voor AVO kamp 2018. 

Een leuk weetje is dat wij dit jaar met 55 kinderen naar de accommodatie afreizen om daar een fantastisch kamp weekend te beleven. De accommodatie is iets anders dan de afgelopen jaren zoals jullie natuurlijk al weten. Dit jaar gaan wij gebruik maken van “De nieuwe schuur” van groepsaccommodaties Klonie in Ellertshaar (Ellertshaar 4, 9535 TA).

Hier gaan wij met auto’s naar toe, en het vertrek zal om 16:00 uur zijn. Hier zijn mensen van de kampleiding die iedereen opvangt en op weg stuurt naar Ellertshaar. Goed om te melden is dat wij momenteel genoeg auto’s hebben om alle kinderen naar de groepsaccommodatie te krijgen.

Eenmaal in Ellertshaar zal de kampleiding iedereen wegwijs maken bij en in de accommodatie. Wat er dan allemaal gaat gebeuren blijft nog lekker even geheim, maar dat wij er alles aan gaan doen om het een onvergetelijk kamp te maken dat is zeker!

Naast dat vele kinderen het hele weekend op kamp gaan sluiten ook zaterdag een aantal kinderen aan. Deze kinderen worden om 10 uur verwacht in Ellertshaar en zullen aansluiten met de activiteiten. Als ze alleen de zaterdag blijven dan kunnen ze rond 21:30/22:00 uur weer worden opgehaald (dit zal na de bonte avond zijn).

Zondags kunnen de kinderen vanaf 13:00 uur weer worden opgehaald. Ook hier hebben genoeg ouders zich aangemeld om met de auto iedereen weer terug te brengen naar Assen. Naar verwachting zullen de eerste kinderen om 13:30 uur weer bij AVO zijn.

 

De organisatie zal het hele weekend telefonisch en via de mail te bereiken zijn:

Stephan Zonderman: 06-46237025 of kamp@avoassen.nl

Marco Zegwaard: 06-30747479

Bas Lammerts : 06-36468711

 

Vergeten wat je mee moet nemen?

Wij hebben het nog even voor je op een rijtje gezet!

 

Slaapzak,
Hoofdkussen,
Hoeslaken,
Pyjama of Nachthemd,
Toiletartikelen (shampoo, zeep, tandenborstel/pasta),
Handdoek(en),
Washand,
Theedoek
Warme Kleding,
Regenkleding,
Extra kleding (Je kunt vies of nat worden!),
T-shirt met lange mouwen voor eventuele bosspellen.
Identiteitsbewijs (iedereen die 14 of ouder is),
Medicijnen,
Verkleedkleren voor de Bonte Avond,
Leuke spelletjes,
Iets lekkers (inleveren bij de leiding)
Zakgeld is niet nodig!

*op een kamp raakt men snel dingen kwijt, denk dus goed na voor je iets mee neemt. De
kamp commissie van AVO is niet aansprakelijk te stellen voor verlies en/of diefstal van
goederen en geld.

 

Met al deze informatie hopen wij jullie zo goed mogelijk voor te hebben bereid op komen weekend! Mochten er nog vragen zijn schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Wij hebben er zin in. Tot vrijdag!

Kamp organisatie 2018