Jetzt geht’s los! Eindelijk wij mogen weer!

Home Nieuws Jetzt geht’s los! Eindelijk wij mogen weer!

Het heeft allemaal even geduurd maar zoals jullie allemaal vast al hebben meegekregen mogen wij weer binnen gaan sporten. Daar is iedereen natuurlijk superblij mee. Het KNKV heeft de competitie anders vormgegeven en zal binnenkort van start gaan. Voor een aantal ploegen gaat de competitie zelfs dit weekend al van start. Hieronder hebben wij voor jullie de wedstrijden van aanstaande zaterdag even op een rijtje gezet.

Let op, dit betreft alleen de thuiswedstrijden. Een aantal jeugdteams hebben gelijk uitwedstrijden op het programma staan. Check daarvoor de pagina “programma“.

Start Wedstrijd   Locatie  
10:00 uur AVO C2 Heerenveen C3 Kloosterveste Competitie
10:00 uur AVO F1 Sparta F1 Kloosterveste Competitie
10:00 uur AVO F2 Thrianta F1 Kloosterveste Competitie
10:45 uur AVO B1 Nic./Hoogkerk B1 Marsdijkhal Oefenwedstrijd
12:00 uur AVO A2 Nic./Hoogkerk A2 Marsdijkhal Oefenwedstrijd
13:30 uur AVO A1 Nic./Hoogkerk A1 Marsdijkhal Oefenwedstrijd
15:15 uur AVO 2 Wit-blauw 2 Marsdijkhal Oefenwedstrijd
16:45 uur AVO 1 Wit-blauw 1 Marsdijkhal Oefenwedstrijd
18:00 uur AVO 3 Parabool 2 Marsdijkhal Oefenwedstrijd

 

Naast dat de sporters eindelijk weer los mogen, mogen wij u als publiek ook weer ontvangen in de sporthallen. Hier zijn wij uiteraard erg blij mee en zien u graag weer op de tribune zitten. Om ervoor te zorgen dat publiek ook welkom blijft vragen wij u wel aan de basisregels te houden zoals de overheid voorschrijft. Als u de sporthal betreedt zal er om uw Coronatoegangsbewijs (CTB/QRcode) worden gevraagd. Daarnaast vragen wij u anderhalve meter afstand te houden van mensendie niet tot uw huishouden behoren en is het dragen van een mondkapje verplicht wanneer u zich verplaatst.

 

Wij hebben er zin in. Tot zaterdag!