Pepernotenverkoop

Home Nieuws Pepernotenverkoop

Centrale verkoopdag

Op zaterdag 3 november houden we een gezellige pepernotenverkoopdag en gaan alle (C,D,E,F-) jeugdleden pepernoten verkopen. Het belooft een gezellige dag te worden voor alle jeugdleden, ouders/verzorgers en iedereen die wil bijdragen aan het succes van deze actie!

 

Alle jeugdleden worden om 9:30 uur verwacht in de korf waar je de pepernoten kunt proeven en de nodige uitleg krijgt voor de huis aan huis verkoop. Voor de begeleiding van de D, E en F pupillen hebben we veel vrijwilligers nodig. Ouders/trainers worden van harte uitgenodigd om mee te gaan als begeleider van de kinderen.

Voor alle kinderen en ouders / trainers die meehelpen met de actie wordt een lunch geregeld.

Als je als begeleider beschikbaar bent wil je dit dan doorgeven via commercielecommissie@avoassen.nl of met een berichtje aan Gabrielle van den Brink (06-10133831).

Bestelformulier pepernoten

Wil je zelf al eerder pepernoten verkopen:

  • In je straat
  • Aan familie
  • Op het werk
  • Of…

Stuur dan je gegevens + besteld aantal zakken uiterlijk vrijdag 2 november naar: Pepernoten@Avoassen.nl. Om het je gemakkelijk te maken hebben we alvast een bestelformulier op de site geplaatst.

De bestelling kan dan zaterdag 3 november tussen 10.00 uur en 14.00 uur in kantine de Korf opgehaald worden. De bestelling moet dan ook direct afgerekend worden. Dat kan contant, maar ook via pinbetaling of via overboeking op het rekeningnummer van AVO. Mocht je op zaterdag 3 november niet in de gelegenheid zijn om de bestelling op te halen, vermeld dat dan bij de plaatsing van de bestelling. Dan maken we een afspraak voor een ander moment.

De pepernotenactie is onderdeel van de AVO financiële inspanningsverplichting. Dus naast de plantenactie kun je nu ook door middel van de pepernotenactie voldoen aan de financiële inspanningsverplichting van de vereniging. Dit geldt voor alle spelende leden, dus ook voor de junioren en senioren.

Mocht je nog vragen hebben over de actie neem dan contact op met pepernoten@avoassen.nl of met Gabi (06 – 10133831).

Bedankt voor je hulp en heel veel verkoopplezier!