Team van de Week: AVO E3

Home Nieuws AVO E-jeugd Team van de Week: AVO E3

[fusion_builder_container hundred_percent=”yes” overflow=”visible”][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ layout=”1_1″ last=”yes” spacing=”yes” center_content=”no” hide_on_mobile=”no” background_color=”” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” background_position=”left top” hover_type=”none” link=”” border_position=”all” border_size=”0px” border_color=”” border_style=”” padding=”” margin_top=”” margin_bottom=”” animation_type=”” animation_direction=”” animation_speed=”0.1″ animation_offset=”” class=”” id=”” min_height=””][fusion_text]

Tijdens elke thuiswedstrijd van onze AVO selectie wordt het jeugdteam van de week gepresenteerd. De spelers van dit team mogen samen met de spelers van AVO 1 het veld opkomen en worden aan het publiek voorgesteld. Voor AVO is dit al een jarenlange succesvolle traditie, en voor de jeugdspelers een ontzettend leuke ervaring. Natuurlijk ontbreekt ook een foto met de topspelers van AVO niet.

Bij de thuiswedstrijd van AVO 1 tegen De Hoeve 1  op zondag 22 januari  worden

alle spelers van AVO E3

van harte uitgenodigd om bij de opening van de wedstrijd (14.30 uur) aanwezig te zijn in de Marsdijkhal.

Wij verzoeken je, om je uiterlijk om 13.45 uur te melden in de Marsdijkhal bij iemand van de promotiecommissie (die staan direct bij de ingang van de zaal), zodat we ook voldoende tijd hebben om voorafgaand aan de wedstrijd een foto met de selectiespelers van AVO te maken.

Het is de bedoeling dat het team van de week in de rust van de wedstrijd strafworpen gaat nemen, houd daar dus rekening mee en zorg dat je je korfbalkleding bij je (of aan) hebt! Zaalschoenen, broekje / rokje en sportsokken. Shirts moeten door de teams zelf worden meegenomen en als het team ook een trainingspak van de vereniging heeft dan graag ook de trainingspakken mee nemen. Ook de trainer(s)/coach(es) wordt/worden verwacht hierbij aanwezig te zijn.

Mocht je deze middag niet aanwezig kunnen zijn, geef dit dan z.s.m. even door aan Gabriëlle van den Brink ( gabi74brink@gmail.com) zodat dit tijdig kan worden door gegeven aan de omroeper die bij de presentatie de namen van de kinderen op noemt.

Bij de volgende thuiswedstrijden van AVO 1 staan de volgende jeugdteams gepland:

[/fusion_text][fusion_text]

Datum Wedstrijd Tijd Team v.d. week Aanwezig
Zondag 5 februari AVO 1 – KVA 1 15.00 uur F1 14.15 uur
Zondag 12 februari AVO 1 – MID FRYSLAN 1 14.30 uur E1 13.45 uur
Zondag 12 maart AVO 1 – AKC 1 15.00 uur   14.15 uur

[/fusion_text][fusion_text][/fusion_text][fusion_title size=”2″ content_align=”center” style_type=”none”]

TEAM v.d. WEEK        TEAM v.d. WEEK        TEAM v.d. WEEK        TEAM v.d. WEEK[/fusion_title][/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]