Tennis bij AVO in Marsdijk Martin Luther Kingweg 6, Assen

Naast de korfbalvelden beschikt AVO op beide locaties (kloosterveen en marsdijk) over 4 tennisbanen met lichtinstallatie. Hierop kan op elk moment van de dag getennist worden. Voor tennisleden is er de mogelijkheid lessen te nemen die door een erkende tennisschool worden gegeven.

Tarieven tennis AVO Marsdijk

OP ONDERSTAANDE DATA ZIJN DE TENNISBANEN NIET BESCHIKBAAR DOOR EVENEMENTEN

 

Datum Tijd Evenement Opmerking

Voor meer informatie over het tennis lidmaatschap bij AVO kunt u mailen: tennis@avoassen.nl

Tennislessen in Kloosterveen en Marsdijk

Tennislessen worden verzorgd voor zowel jeugd als volwassenen en voor zowel beginners als gevorderden. Jeugd en volwassenen kunnen starten met een gratis tennisles of proeflessen.

Meer informatie/aanmelden tennislessen:
E-mail: tennis@avoassen.nl of accommodatiebeheer@avoassen.nl

Beschikbaarheid tennisbanen Marsdijk

  • Niet beschikbaar op dinsdag- en donderdagavond (vanaf 17.30 uur) tijdens korfbalseizoen (half/eind maart tot half juni en half augustus tot eind oktober (bij benadering)). Beschikbaar op maandag- en woensdagavond en vrijdagavond vanaf 20.00 uur (buiten korfbalseizoen de gehele vrijdag beschikbaar)
  • In de weekenden zijn de banen vrij beschikbaar alleen bij wedstrijden van AVO 1 en 2, AVO A1 en AVO B1 is het eerste tennisveld (gelegen naast het hoofdveld) niet beschikbaar. Wedstrijdinformatie kunt u vinden onder het kopje Competitie, Wedstrijdprogramma, Senioren/Jeugd.
  • Op diverse dagen en tijden worden er tennislessen gegeven. Indien noodzakelijk wordt dit beperkt tot maximaal 2 tennisbanen.
  • Op 4 zaterdagen zijn er tussen 12 en 14 uur echter 4 wedstrijden gelijktijdig gepland. Dit betekent dat ook het korfbalveld dat door tennisveld 2 en 3 heen ligt dus in gebruik is en er niet kan worden getennist. Dit gaat om de zaterdagen 15 april, 6 mei, 20 mei en 27 mei.

Mocht u buiten bovenstaande tijden niet kunnen tennissen i.v.m. korfbaltraining, dan kunt u in overleg met de trainer aanspraak maken op een tennisbaan. De trainers zijn hiervan op de hoogte.

Lidmaatschap tennis

Is € 80,- pj voor volwassenen en € 60,- pj voor jeugd.

Jaar loopt van 1-1 tot 31-12.