AVO 3 biedt koploper goed partij

Home Nieuws AVO 3 biedt koploper goed partij

Vandaag werd de door storm uitgestelde wedstrijd tegen koploper KZ 5 ingehaald. De geroutineerde tegenstander staat fier aan kop, met tot dusverre maar 1 nederlaag.

Ondanks alle goede bedoelingen waren het de gasten die beter en scherper begonnen aan de wedstrijd. Zowel aanvallend als verdedigend was AVO 3 te onrustig om een vuist te maken. Via 2-6 pakten de Noord-Hollanders een ruime voorsprong, na 15 minuten spelen was het dan ook 4-11. Via een time-out werden de afspraken aangescherpt en via 3 scores op rij was het 7-11. Om en om scorend werd er gerust bij een 9-14 achterstand.

Na rust werd de stijgende lijn in het spel van AVO 3 doorgezet. Hardwerkend werd de marge meerdere malen teruggebracht tot 3, maar KZ wist steeds weer op de belangrijke momenten te scoren. Met nog 7 minuten op de klok wist AVO dan eindelijk terug te komen tot 2 treffers, maar ook nu was het wederom KZ die de korf makkelijk wist te vinden en weer uitliep. Op de stand 20-24 met nog een tweetal minuten te spelen moest AVO haar hoofd definitief buigen. De laatste 2 treffers waren van AVO. De prima leidende scheidsrechter floot af bij een 22-24 eindstand.

Volgende week speelt AVO 3 wederom thuis, dit keer op zaterdagmiddag 14.15 uur tegen nummer 2, Heerenveen 3.