AVO 3 deelt de punten met ZKC’19 2

Home Nieuws AVO 3 deelt de punten met ZKC’19 2

Na een lange rustperiode tussen de veld- en zaalcompetitie, was het vandaag dan eindelijk tijd voor de eerste zaalcompetitiewedstrijd. In de Marsdijkhal kwam ZKC’19 2 uit Zuidwolde op bezoek.

Ondanks dat AVO binnen enkele seconden de 1-0 had geproduceerd, waren het de gasten die feller en scherper aan het duel begonnen. Na 10 minuten spelen stond er dan ook een terechte 3-7 achterstand op het scorebord. Via een time-out probeerde AVO aan te haken. Verdedigend ging er een tandje bij, maar aanvallend bleef de machine haperen. De rust werd bereikt met een 8-11 achterstand.

Na rust was het zaak om de achterstand snel ongedaan te maken, maar ondanks alle goede bedoelingen waren het de gasten die onder druk goed bleven afronden, 8-13. Gelukkig was er nog genoeg tijd om de schade te repareren voor de thuisploeg en langzaam maar zeker werd de achterstand verkleind. Met nog 8 minuten op de klok stond het inmiddels 14-16 en was er weer van alles mogelijk. AVO zette de aanvallen secuurder op en met nog 2,5 minuut te spelen werd het via 17-17 zelfs 18-17 voor de thuisploeg. ZKC’19 gaf niet op en kwam weer op gelijke hoogte, 18-18. In de laatste aanval had AVO nog enkele schotpogingen maar werd er geen doel getroffen en eindigde de wedstrijd in een terechte puntendeling, 18-18.

Volgende week zondag gaat AVO 3 in het Noord-Hollandse op bezoek bij KZ 5.