AVO 3 doet zichzelf te kort en verliest van Groen Geel

Home Nieuws AVO 3 doet zichzelf te kort en verliest van Groen Geel

In de spannende reserve 1e klasse A stond vandaag de wedstrijd AVO 3 – Groen Geel 3 op het programma.

Om 13.00 uur floot de prima leidende scheidsrechter voor het begin en AVO begon scherp aan de wedstrijd, binnen 4 minuten stond er een 2-0 voorsprong op het scorebord. Het 2e aanvalsvak creëerde ook legio kansen maar wist de binnenkant van de mand maar niet te vinden. En zoals bekend, wanneer je ze zelf niet maakt… Het lage afrondingspercentage van de thuisploeg zorgde voor een schamele 4-6 ruststand.

Na rust kwam AVO sterk uit de kleedkamers, langzaam maar zeker werd de achterstand omgezet in een voorsprong. Halverwege de 2e helft, bij een 10-7 voorsprong, leek de winst binnen handbereik. Helaas deelde AVO de genadeklap niet uit maar waren het de Groen Gelen die weer aansluiting vonden. Bij een 10-10 stand kon het weer beide kanten op, ondanks vele pogingen wilde de 11e AVO treffer maar niet vallen en net zoals in de 1e helft profiteerde Groen Geel. Via 10-12 stonden de gasten vlak voor tijd met 12-13 voor. Ook nu waren er nog kansen op minimaal een (verdiend) punt, maar 30 seconden voor tijd bepaald Groen Geel de eindstand op 12-14.

Ondanks alle goede bedoelingen werd de binnenkant van de korf simpelweg te weinig gevonden vandaag, om aanspraak te maken op de winst. Om uit de gevarenzone te blijven zal AVO 3 er alles aan moeten doen om volgende week op bezoek bij AW/DTV 3 de punten mee naar Assen te nemen.