AVO 3 en SCO 3 delen de punten

Home Nieuws AVO 3 en SCO 3 delen de punten

Op de vroege zondagmorgen kwam SCO 3 op bezoek in de Marsdijkhal. Op het veld werd er destijds op bezoek bij deze tegenstander met 21-18 verloren.

Vandaag werd er uiteraard weer bij 0-0 gestart en waren er inmiddels 10 minuten gespeeld maar was de stand nog in evenwicht, 3-3. Beide ploegen hadden de verdediging prima op orde, maar waren aanvallend behoorlijk zoekende. Vlak voor rust was SCO op een 6-8 voorsprong gekomen, in de slotseconden van de 1e helft trof AVO nog eenmaal doel en werd er met een minimale achterstand (7-8) gerust.

Verdedigend stond het dus prima bij de thuisploeg, vooral aanvallend moest er secuurder gewerkt worden. Ondanks de goede bedoelingen bleef SCO steeds haar voorsprong van 1 a 2 doelpunten behouden in de 2e helft. Met nog een kleine 5 minuten op de klok en een makkelijk verkregen strafworp kwamen de gasten op een 11-13 voorsprong. Ondanks de magere score bleef AVO 3 positief en hard werken, waardoor 1 minuut voor tijd de 13-13 door de mand viel. Ook de 14-13 leek te vallen met nog zo’n 25 seconden speeltijd, maar de bal rolde weer uit de korf. Bij het laatste fluitsignaal stond er een terechte 13-13 eindstand op het scorebord.

Aanstaande woensdagavond staat de inhaalwedstrijd tegen de vedettes van koploper Heerenveen 3 op het programma er wordt om 20.30 uur gestart