AVO 3 heeft weinig moeite met Quick’21 2

Home Nieuws AVO 3 heeft weinig moeite met Quick’21 2

Na de zure nederlaag van vorige week tegen Nic. 4, waren de mannen en vrouwen van AVO 3 maar op 1 ding gebrand vandaag. Winnen!

Ondanks dat de gasten onderaan stonden was er geen ruimte voor onderschatting en vlogen de Assenaren uit de startblokken en snel was er een 4-1 voorsprong. Met een hoog baltempo en gevarieerde aanvallen werd de tegenstander eigenlijk al snel duidelijk gemaakt dat er voor hen vandaag niets te halen viel. Vlak voor rust was de voorsprong inmiddels opgelopen tot 11-6. Helaas floot de goed leidende scheidsrechter enkele seconden te vroeg af, waardoor de schitterende 12-6 niet op het scorebord kwam en er gerust werd met een 11-6 voorsprong.

Na rust bleef de thuisploeg, ondanks de ruime voorsprong, gretig. En werd alsnog de 12-6 geproduceerd. Ondanks dat de productie wat stil viel bij de thuisploeg bleef AVO veel energie in de wedstrijd steken. De overwinning kwam uiteraard niet meer in gevaar en toen de scheidsrechter voor de laatste keer floot stond er een dik verdiende 18-12 eindstand op het scorebord.

Door de fraaie overwinning blijft AVO 3 meedoen om de titel. As zondag 17 maart 13.40 uur speelt AVO 3 weer thuis in de eigen vertrouwde Marsdijkhal, dan tegen medetitelkandidaat Zkc’19 3.