AVO 3 imponeert met winst AP Buitenbeker

Home Nieuws AVO 3 imponeert met winst AP Buitenbeker

Op dinsdag 6 juni mocht ons 3e, op het veld van Club Brothers in Groningen aantreden tegen Joure 1 om te strijden om bekerwinst. Waar aan het begin van de partij de zon nog wist te verbloemen dat er een venijnig windje stond, lukte dat in de tweede helft zeker niet meer en werd het fors kouder. Dat kon de pret bij de grote groep meegereisde supporters niet drukken want de wedstrijd zelf verliep andersom.  Vanaf het begin keek AVO tegen een kleine achterstand aan maar op 2/3 van de beschikbare minuten wist de equipe van Theo te kenteren naar een voorsprong die niet meer uit handen werd gegeven. AVO bleef goed haar eigen spel spelen, ondanks de stevige tegenstand van Joure. De kracht van AVO zat hem er in dat zij zich niet mee lieten slepen maar bleven vertrouwen op het eigen spel. Zodra AVO voor de eerste keer op voorsprong kwam, hield ze deze stevig vast. Ondanks de pogingen van Joure daar nog iets tegen te doen. En zo stond er bij het laatste fluitsignaal een 14-11 voorsprong op het scorebord. Waarmee de beker omhoog kon worden gehouden voor het vele publiek uit Assen! Wat een mooi seizoen voor deze toppers…..