AVO 3 komt net te kort tegen SCO 3

Home Nieuws AVO 3 komt net te kort tegen SCO 3

Onder prima weersomstandigheden werd er om 13.00 uur gestart aan de 3e competitiewedstrijd van het seizoen.

De eerste aanvallen leverden direct 2 treffers op en zo kwam AVO snel op een 0-2 voorsprong. Ondanks dat er genoeg kansen waren om de voorsprong te vergroten, sloot SCO weer aan en stond er halverwege de 1e helft een 5-5 tussenstand op het scorebord. Gedurende de 1e helft was AVO de bovenliggende partij, maar was dat in de score nauwelijks zichtbaar. De kleedkamers werden opgezocht met een minimale voorsprong voor de Assenaren, 10-11.

De ploegen deden weinig voor elkaar onder, maar de blauwhemden kwamen scherper uit de kleedkamer en scoorden driemaal op rij van afstand, 13-11. Waar AVO de 2e helft veel pogingen net buiten de korf zag vallen, hadden de SCO-schutters veel minder moeite met het vinden van de binnenkant van de korf. Hardwerkend kwam AVO 10 minuten voor tijd weer op gelijke hoogte, 17-17. In de slotfase was de koek op voor de Assenaren en zette SCO door. De goed leidende scheidsrechter floot af bij een iet wat geflatteerde eindstand, 21-17. Ondanks een gelijkwaardige wedstrijd, werden er helaas geen punten meegenomen naar Assen.

Volgende week speelt AVO 3 weer thuis, KIOS 2 komt dan op bezoek, we starten om 12.00 uur.