AVO 3 sluit 2018 af met winst in Hardegarijp!

Home Nieuws AVO 3 sluit 2018 af met winst in Hardegarijp!

Na vorige week de eerste nederlaag van het seizoen te hebben moeten toestaan, werd er nu aangetreden tegen het onbekende Quick’21 2.

In Hardegarijp werd er om 18.30 uur begonnen en werd er al snel een voorsprong gepakt. Scorend over vele schijven stonden de Assenaren bij rust met 7-12 voor.

De jonge fanatieke tegenstander kon ook de 2e helft AVO 3 niet bijbenen en met nog zo’n 10 minuten op de klok was de voorsprong vergroot tot 10 tegen 20 en was de wedstrijd uiteraard al gespeeld. De scheidsrechter blies voor het laatst bij een 16-24 eindstand. De 2 punten gingen mee in de tas naar Assen.

Na 3 wedstrijden gespeeld te hebben (2 X winst en 1 X verlies) in de zaal is het alweer tijd voor kerstreces. AVO 3 wenst een ieder fijne feestdagen en hervat in 2019 de zaalcompetitie op zondag 13 januari om 13.00 uur met een uitwedstrijd tegen ZKC’19 3.

Archief foto: Roelof Daalmeijer / RODA-fotografie