AVO 3 te sterkt voor kv Hoogkerk en blijven ongeslagen

Home Nieuws AVO 3 te sterkt voor kv Hoogkerk en blijven ongeslagen

Nadat vorig weekend de uitwedstrijd tegen De Meeuwen 3 niet gespeeld werd, mochten de strijders van AVO 3 het vandaag opnemen tegen het altijd lastige Hoogkerk 3.

Waar vorig voorjaar nog knullig werd verloren van deze tegenstander, was het nu taak om de punten wel in huis te houden.

Zoals wel vaker dit seizoen, was AVO 3 in de beginfase nog behoorlijk zoekende. Met de vele mogelijkheden werd slordig omgesprongen en verdedigend was de scherpte er nog niet. Na 15 minuten spelen stond er een 5-5 tussenstand op het scorebord. Inmiddels werden zowel aanvallend als verdedigend de puntjes op de i gezet en werd de rust bereikt met een 9-5 voorsprong.

Na rust kwam de thuisploeg beter in haar spel, vooral verdedigend stond het goed en langzaam maar zeker werd het verschil groter. Zonder aanvallend groots te spelen, maar wel attent te verdedigen, was het halverwege de 2e helft 13-6 en was de winst eigenlijk al wel binnen. In het laatste kwartier werd de voorsprong nog vergroot en floot de prima leidende scheidsrechter voor het laatst bij een 19-10 eindstand.

Door de overwinning wordt de koppositie in de reserve 2e klasse A nog steeds gedeeld met KZ 4 en Swift 2, waarbij AVO 3 wel een wedstrijd minder gespeeld heeft.

Aankomende week een druk programma voor AVO 3. Dinsdagavond 20.00 uur wordt er thuis gespeeld in de 2e ronde van de A.P. Buitenbeker tegen Ritola 2 en as zondag staat de topper AVO 3 – KZ 4 op het programma, er wordt om 13.00 uur gestart tegen de titelfavoriet. U bent uiteraard van harte welkom.