AVO 3 wint ook haar tweede wedstrijd in Nijeveen

Home Nieuws AVO 3 wint ook haar tweede wedstrijd in Nijeveen

Na vorige week het seizoen te zijn begonnen met een overwinning op Apollo 2, mochten de spelers van Avo 3 het deze zondag  opnemen tegen Dos’46 4 in Nijeveen.

De opponent bestond vooral uit jongere, voor ons onbekende, spelers en in de beginfase was het vooral aftasten waar de kansen lagen. Nog niet helemaal wakker stond er na 5 minuten spelen een 2-0 stand op het scorebord. De ruggen werden gerecht, door secuurder met de vele kansen om te gaan en verdedigend meer te controleren werden de Nijeveners achterhaald en stond Avo 8 minuten voor de pauze met 4-6 voor. Net als vorige week was het veldspel prima verzorgd, maar liet de afronding te wensen over. Van de vele kansen werd er nog 1 benut, ruststand 4-7.

Na rust was het de bedoeling om het niveau verschil ook in doelpunten om te zetten, dit was makkelijker gezegd dan gedaan. En na 10 minuten spelen in de 2e helft was het zelfs 7-8. Op de momenten dat het echt moest werd in de laatste 20 minuten gelukkig wel doel getroffen. Een gat van 4 werd gemaakt en vlak voor tijd stond het dan ook 11-15. In de laatste minuut bepaalde Dos’46 de einstand op 12-15.

Met 4 punten uit 2 wedstrijden is Avo 3 nu medekoploper in de reserve 2e klasse A. Ook KZ 4 en Swift (A) 2 wisten hun eerste competitiewedstrijden te winnen. As zondag komen de Amsterdammers van Swift 2 op bezoek bij ons op sportpark Marsdijk. We spelen om 13.00 uur, u bent van harte welkom.