AVO 3 wint overtuigend van ZKC’19 2 en pakt de dubbel!

Home Nieuws AVO 3 wint overtuigend van ZKC’19 2 en pakt de dubbel!

Vandaag moest het gebeuren voor de AVO 3 brigade, concurrent KZ 4 had een dag eerder gewonnen, waardoor alleen een overwinning het kampioenschap zou opleveren. Nummer 3 ZKC’19 2 moest worden verslagen op sportpark Marsdijk.

Onder grote publieke belangstelling en prima weersomstandigheden werd er om 13.00 uur gestart. Aanvallend ging het AVO direct voor de wind, in een hoog tempo werd er ook goed afgerond en binnen 10 minuten was er dan ook een 7-3 voorsprong. In een wat slordige fase kwamen de gasten enigszins dichterbij, 9-6. In de laatste 10 minuten voor rust, trapte AVO het gaspedaal weer vol in en werd de rust bereikt met een ruime voorsprong, 15-8.

Ook aan de 2e helft werd goed  gestart en was de eerste score direct voor de thuisploeg, 16-8. De ruime voorsprong werd de gehele 2e helft in stand gehouden en via tussenstanden van 18-11, 22-13 en 25-15, floot de goed leidende scheidsrechter af bij een 27-18 eindstand.

Na het eerder behaalde zaalkampioenschap werd nu dus ook de veldtitel in de reserve 2e klasse A binnen gehaald!  Onder het genot van een hapje en een drankje was het nog lang onrustig op sportpark Marsdijk.

AVO 3 wil via deze weg alle supporters bedanken voor de steun tijdens onze wedstrijden en we zien u graag volgend seizoen weer terug langs de lijn.