AVO E1, C2 en C3 kampioen!

Home Nieuws Clubnieuws AVO E1, C2 en C3 kampioen!

Afgelopen zaterdag zijn AVO E1, C2 en C3 kampioen geworden. Wat een toppers. Benieuwd waarom op de foto hierboven AVO C3 met de rug naar ons toe staat? Lees hieronder hun bericht:

Afgelopen zaterdag speelde C3 haar voorlaatste wedstrijd tegen concurrent Nic./Alfa-College C2. Beide teams hadden evenveel punten dus een spannende wedstrijd lag voor de hand. En spannend werd het! Met vele (gemiste) kansen over en weer kon de wedstrijd alle kanten op. Met name in de eerste helft had Nic. de betere kansen alleen werden ze nauwelijks benut. In de tweede helft kreeg AVO C3 steeds meer grip op de wedstrijd, mogelijk ook omdat wij iets beter met de warmte om wisten te gaan. Uiteindelijk kon er een 2-4 voorsprong worden genomen waarna het bij 3-4 een paar minuten voor tijd nog even billen knijpen werd maar uiteindelijk werd de voorsprong tot het eindsignaal vastgehouden. En dus in ieder geval al gedeeld kampioen! Uiteraard wil C3 ook alleen kampioen worden dus de laatste wedstrijd aanstaande zaterdag willen we ook winnen. Uit privacy overweging staat C3 met hun trainers met de rug naar ons toe op de kampioensfoto. Wie het ware gezicht van ons team wil zien is bij deze van harte uitgenodigd voor de laatste thuiswedstrijd, a.s zaterdag, 13.00 uur in Marsdijk.