AVO E1 wordt kampioen zonder punten te verliezen

Home Nieuws AVO E-jeugd AVO E1 wordt kampioen zonder punten te verliezen

Vorig jaar op het veld in het voorjaar is dit team als de E2, bestaande uit Sarah, Fenna, Jytte, Hielke en Boyd bij elkaar gekomen. Dat dit een goede keus was bleek al gelijk, ze werden ongeslagen kampioen!

Na de zomervakantie is Joël bij het team gekomen en zijn ze verder gegaan als E1. In zowel de najaarscompetitie op het veld, als in de zaalcompetitie werden deze kanjers wederom ongeslagen kampioen. Helaas hebben we na de zaalcompetitie afscheid genomen van Jytte. Na een periode van korfbal en voetbal samen heeft zij toch voor voetbal gekozen.

Op het veld ging de E1 gewoon lekker verder en zijn zij wederom kampioen geworden zonder ook maar 1 wedstrijd te verliezen.

Wat een fantastische prestatie om 4 x achter elkaar ongeslagenkampioen te worden! Het is ze zeker niet aankomen waaien, er waren namelijk nogal wat blessures. Ze hebben er erg hard voor moeten werken, maar door als team goed samen te spelen hebben is het ze gelukt.

Dit was de laatste competitiewedstrijd in deze samenstelling. Na de zomer gaan ze allemaal verder in de D`s. Op naar een nieuwe uitdaging.