AVO scoort voor clubkas tijdens Nationale Belmaanden 2018!

Home Nieuws Clubnieuws AVO scoort voor clubkas tijdens Nationale Belmaanden 2018!

Vanavond (26 maart 2018) organiseert AVO een belactie tijdens de Nationale Belmaanden 2018 van de VriendenLoterij om zo geld in te zamelen voor de clubkas. Met deze actie willen wij onze wensen, realisatie van onze plannen voor de verdere verbetering van onze accommodatie, vervullen. En u kunt ons daarbij helpen!

Vanavond tussen 19:00 en 21:00 kun je een telefoontje verwachten van een van onze leden met de oproep mee te spelen met de VriendenLoterij voor AVO. Het is de moeite meer dan waard, want:

  1. De helft van jouw lotprijs gaat direct naar onze clubkas;
  2. Als deelnemer van de VriendenLoterij maak je maandelijks kans op fantastische prijzen;

 

Hoe meer loten we verkopen, hoe sneller we onze projecten kunnen realiseren. Houd je telefoon op maandagavond 26 maart extra in de gaten!

 

Bent u al lid van de VriendenLoterij? Dan kunnen wij uw lot over laten zetten  naar een lot voor AVO. Hier hoeft u zelf niets voor te doen.

 

Wij kunnen als vereniging niet zien welke leden al mee spelen met de VriendenLoterij.  Indien u niet gebeld wilt worden door onze leden dan kunt u dit uiteraard aangeven door middel van een bericht aan: commercielecommissie@avoassen.nl