AVO teams in de bekercompetitie

Home Nieuws AVO teams in de bekercompetitie

Naast de reguliere competitie doet AVO ook nog goed mee in de bekercompetitie. Onze hoofdmacht, AVO A1 en AVO B1 komen nog uit in de beker. AVO A1 en B1 hadden vrijstelling in de eerste ronde en sluiten nu in de tweede ronde aan. Onze hoofdmacht won afgelopen week van Wez Handich en plaatste zich daardoor ook voor de tweede ronde.

De ploeg van Maarten en Harold krijgt een lastige tegenstander in de tweede ronde namelijk de winnaar van vorig seizoen; Mid-Fryslân/Jansma Burdaard. Deze wedstrijd zal op woensdag 2 oktober om 20:00 uur gespeeld gaan worden in Friesland.

AVO A1 die dus in de eerste ronde vrijstelling had krijgt op onze eigen velden SIOS/ Jumbo Wolvega op bezoek. Deze wedstrijd zal donderdag 3 oktober om 19:30 uur gespeeld gaan worden in Assen.

Last but not least, AVO B1. De ploeg van trainer Hans Kuiper mag het gaan opnemen tegen Heerenveen B1. Deze wedstrijd zal gespeeld gaan worden op dinsdag 1 oktober om 19:30 uur ook in Assen.

 

Allemaal data om te noteren in uw agenda want onze hoofdmacht, A1 en B1 kunnen uw steun goed gebruiken om alles uit de kast te halen en een ronde verder te komen in het bekertoernooi!

 

Foto: Roelof Daalmeijer / RODA-fotografie