AVO verlengt met technische staf! Spelersgroep blijft bij AVO

Home Nieuws AVO verlengt met technische staf! Spelersgroep blijft bij AVO

Korfbalvereniging AVO uit Assen is trots om te kunnen vermelden dat het de samenwerking met hoofdtrainers Maarten Eusterbrock en Harold Veldkamp heeft kunnen verlengen. Hiermee continueert AVO de ingeslagen weg om met de flink verjongde spelersgroep te bouwen aan een herkenbare en succesvolle AVO selectie. Ook Reinier Meints (trainer/coach AVO 2) en Emiel Klootsema (trainer/analist) blijven gelukkig deel uitmaken van de technische staf. AVO is druk bezig om de rest van de staf samen te stellen en zal hier binnenkort meer over naar buiten brengen.

AVO voorzitter Theo Dijkstra; “We zijn enorm blij dat de spelersgroep heeft aangegeven bij elkaar te blijven, dat is voor ons als vereniging erg belangrijk. Uitzondering is Viola Bebingh die na 15 jaar in de selectie van ASKO/AVO te hebben gespeeld wegens werk helaas stopt met korfballen. Natuurlijk kunnen er nog altijd uitzonderingen optreden door bijvoorbeeld studie/werk of onvoorziene omstandigheden. Met de huidige A-junioren en B-aspiranten op het hoogste niveau komen er vanuit de jeugd elk jaar een aantal talenten over naar de selectie. Hierdoor wordt wederom met een jonge groep spelers verder invulling gegeven aan het AVO on top plan. We willen graag met deze jonge groep in de Overgangsklasse blijven zodat we op termijn weer om de prijzen kunnen spelen. We zijn als vereniging met elkaar een weg in geslagen om korfbal in Assen op het voor ons hoogst mogelijke niveau te spelen. De groep die er nu staat geeft de vereniging veel vertrouwen voor de toekomst.”

Veldkamp en Eusterbrock zijn vanaf het eerste seizoen, van de toen nog samenwerkende verenigingen VDW-OLS en ASKO betrokken bij de AVO jeugdopleiding. In hun eerste twee jaren als techniektrainers. Volgend seizoen wordt hun tiende jaar als trainer/coach van AVO. Ze hebben een belangrijke bijdrage geleverd aan de opleiding van onze AVO talenten. Als juniorentrainers hebben ze verschillende successen gekend met als hoogtepunt het kampioenschap in de hoofdklasse en het daardoor spelen van play-off wedstrijden. Het uiteindelijke doel is om een voor AVO leden herkenbare en stabiele senioren selectie te creƫren waarin ambitie, plezier en prestaties samen gaan. Het bestuur van AVO wenst de technische staf en spelersgroep veel succes en ziet de toekomst met vertrouwen tegemoet.

 

Archief foto; Roelof Daalmeijer/ RODA-fotografie