AVO verlengt met technische staf!

Home Nieuws AVO verlengt met technische staf!

Korfbalvereniging AVO uit Assen is blij om te kunnen vermelden dat het de samenwerking met hoofdtrainers Maarten Eusterbrock en Harold Veldkamp heeft kunnen verlengen. Hiermee continueert AVO de ingeslagen weg om met de flink verjongde selectie te bouwen aan een herkenbare en succesvolle AVO periode. Ook Reinier Meints (trainer/coach AVO 2) en Emiel Klootsema (trainer/analist) blijven deel uitmaken van de technische staf. De verzorging blijft in handen van Betsie Ketelaar en Rudi Smit zal wederom als teammanager functioneren. Ook Jasper Landsheer van SKS Fysiotherapie blijft verbonden als fysiotherapeut.

AVO voorzitter Theo Dijkstra; “Hiermee wordt met een jonge groep spelers verder invulling gegeven aan het AVO on top plan. We zijn als vereniging met elkaar een weg in geslagen om korfbal in Assen op het hoogst mogelijke niveau te spelen. Afgelopen twee seizoenen zijn er door verschillende omstandigheden veel, voor AVO begrippen, (top)spelers vertrokken. We zijn er trots op dat een deel van deze spelers nu in de Hoofdklasse en Korfbal League acteren. Qua prestaties zijn we mede hierdoor niet meer zo goed als we gewend waren, het is mooi om te zien dat deze groep er hard voor werkt om er straks weer te staan. We hebben er alle vertrouwen in dat dit op termijn gaat lukken.”

Veldkamp en Eusterbrock zijn vanaf het eerste seizoen van de toen nog samenwerkende verenigingen VDW-OLS en ASKO betrokken geweest bij de AVO junioren selectie. Als juniorentrainers hebben ze verschillende successen gekend met als hoogtepunt het kampioenschap in de hoofdklasse en het daardoor spelen van play-off wedstrijden. Met de A-junioren en B-aspiranten op het hoogste niveau komen er vanuit de jeugd elk jaar een aantal talenten over naar de selectie. Het uiteindelijke doel is om een stabiele senioren selectie te creëren waarin ambitie, plezier en prestaties samen gaan. Het bestuur van AVO wenst de technische staf en spelersgroep veel succes en ziet de toekomst met vertrouwen tegemoet.

 

Foto: Roelof Daalmeijer / RODA-fotografie