Sponsorpakketten

Home Vereniging Sponsoren Sponsorpakketten


Met een ledenaantal van ongeveer 500 spelers is AVO één van de grootste korfbalverenigingen van Noord Nederland. Dankzij goed opgeleide trainers en inzet van “positief coachen” is AVO aantrekkelijk voor de wedstrijdkorfballer, de recreatieve korfballer en voor gehandicaptenkorfbal. We gaan voor de winst, maar plezier in de sport staat daarbij voorop. AVO heeft als doelstelling om in het seizoen 2017-2018 met de gezamenlijke selecties in de HOOFDKLASSE (het één na hoogste niveau in de korfbalcompetitie) uit te komen. Dit biedt interessante sponsormogelijkheden; want hoe hoger we spelen, hoe meer aandacht van de (landelijke) media en publiek.

Sponsorbeheer

Wij zien onze korfbalvereniging als een gezond bedrijf: om doelstellingen te halen, is investering noodzaak. Bent u bereid om in ons te investeren, dan zijn wij erop gericht om u als sponsor tegenprestaties te bieden. Want sponsoring is bij AVO meer dan alleen geld geven en materiaal ter beschikking stellen: U bepaalt welke doelen u voor ogen heeft met sportsponsoring en samen kiezen we de best passende communicatiewijze om uw doelstellingen te bereiken. Zo creëren we een basispakket van tegenprestaties die u als sponsor van ons mag verwachten.

Om de mogelijkheden tot sponsoring overzichtelijk te maken hebben we een aantal sponsorpakketten samengesteld:

Hoofdsponsor

Onze hoofdsponsor heeft écht een streepje voor: Wilt u zich nadrukkelijk profileren bij de grootste korfbalvereniging van Noord Nederland? Uw bedrijf prominent op de tenues van ons selectieteam, alle trainers en coaches? Optimaal profiteren van alle mogelijke uitingen binnen onze vereniging?

Dan gaan we graag met u in gesprek over hoofdsponsorschap!

Topsponsoren

Topsponsoren krijgen een plaats op onze wedstrijdtenues: Onze shirts zijn zodanig ontworpen dat uw logo optimaal tot uiting komt! Ook onze trainingspakken bieden volop reclamemogelijkheden. Als topsponsor heeft op AVOAssen.nl een duidelijke link naar uw eigen site. Topsponsoren profiteren van alle activiteiten van onze businessclub, worden genoemd als balsponsor bij thuiswedstrijden en hebben een prominente plaats in onze kantine “de Korf.

Bordsponsor

Met vier nieuwe kunstgrasvelden heeft AVO een schitterend sportcomplex. De reclameborden rondom de velden van AVO bieden veel attentiewaarde voor uw naamsbekendheid. We bieden diverse opties waarmee u als bordsponsor uit de verf kunt komen. Van elke bordsponsor plaatsen we het logo op onze drukbezochte website AVOAssen.nl met daarbij een link naar uw eigen website!

Businessclub

De AVO businessclub heeft een warm hart voor korfbalvereniging AVO en draagt haar steentje bij aan het realiseren van de groeidoelstellingen en ambities van AVO. Voor u is onze businessclub van zakelijke meerwaarde als belangrijk netwerk voor acquisitie in en rondom Assen. Daarnaast biedt de AVO businessclub exclusieve voordelen voor AVO sponsoren, zoals (netwerk-) bijeenkomsten, seizoenkaarten of de mogelijkheid om als bedrijf gebruik te maken van onze speelvelden en/of kantine ten behoeve van bedrijfsuitjes (korfbal-clinic), of promotionele activiteiten.

Interesse?

Naast een aantal vaste vormen van contracten staat AVO altijd open voor een op maat gemaakte vorm van sponsoring.

Interesse in onze sponsormogelijkheden, wilt u met ons brainstormen hoe u samen met AVO uw doelstellingen kunt halen? Neem dan contact op via sponsorcommissie@avoassen.nl