De AVO E-teams hebben jou steun nodig !

Home Nieuws AVO E-jeugd De AVO E-teams hebben jou steun nodig !

Hier even een bericht over de E-jeugd van AVO.

Op dit moment hebben we 28 spelers in de E’s verdeeld over 5 teams. Stuk voor stuk leuke spelers die erg veel plezier hebben in het spel.

De E5 bestaat uit kinderen die nog niet zo lang korfballen. Zij zijn gestart als team in de zaal en hebben het erg zwaar omdat de indeling niet altijd even eerlijk is. Maar ondanks de verliezen hebben ze erg veel plezier met elkaar en zien wij een mooie groei in hun spel.

Ook de E4 bestaat uit kinderen die nog niet zo lang korfballen. Zij zijn na de zomer op het veld gestart als team. Op het veld verloren ze alle wedstrijden, maar in de zaal hebben ze al 3 wedstrijden gewonnen en 1 gelijk gespeeld. Ze gaan steeds beter als team spelen en dat is erg mooi om te zien.

De E3 bestaat uit spelers die vorig jaar nog samenspeelden in de F’jes. Ze doen het hartstikke goed, spelen mooi samen en scoren veel. De E3 is hard op weg om zaalkampioen te worden!

De E2 is heel knap kampioen geworden op het veld. In de zaal gaat dit helaas niet lukken, maar een mooie en knappe 2e plaats kan hen niet meer ontgaan. Ook zij zijn bezig met een goed jaar, spelen goed samen en maken veel doelpunten.

De E1 is bezig aan een heel goed korfbaljaar. Zij zijn nu al zaalkampioen en liggen op koers om voor de derde maal achtereen ongeslagen kampioen te worden. Het scoringspercentage ligt heel hoog en verdedigen gaat ook erg goed. Dit blijkt wel uit het feit dat ze meer dan 100 plus doelpunten boven de nr.2 staan.

Omdat wij natuurlijk hartstikke trots zijn op al onze E-kanjers en wij graag aan iedereen willen laten zien hoe leuk ze het hebben samen en hoe goed ze spelen, willen wij iedereen van harte uitnodigen om aanstaande zaterdag 17 februari in de Kloosterveste naar de wedstrijden te komen kijken. Om 9 uur spelen de E2, E4 en om 10 uur spelen de E1 en E3. De E5 heeft helaas alle thuiswedstrijden al gehad. Tevens zullen wij dan het kampioenschap van de E1 vieren.

Komen jullie onze E-jeugd aanmoedigen en het kampioenschap van de E1 vieren?