Eusterbrock en Veldkamp blijven AVO trouw! Hele technische staf verlengd

Home Nieuws Geen categorie Eusterbrock en Veldkamp blijven AVO trouw! Hele technische staf verlengd

Korfbalvereniging AVO uit Assen is trots om te kunnen vermelden dat het de samenwerking met hoofdtrainers Maarten Eusterbrock en Harold Veldkamp heeft kunnen verlengen. Hiermee continueert AVO de ingeslagen weg om met de flink verjongde spelersgroep te bouwen aan een herkenbare en succesvolle AVO selectie. Ook Reinier Meints (trainer/coach AVO 2) en Emiel Klootsema (trainer/analist) blijven gelukkig deel uitmaken van de technische staf. Ook de medische begeleiding van Daniel Zonderman i.c.m. SKS Fysiotherapie blijft verbonden aan de selectie.

AVO voorzitter Theo Dijkstra; “Allereerst zijn we enorm blij dat de spelersgroep heeft aangegeven bij elkaar te blijven, dat is voor de continuïteit erg belangrijk. Ook de ervaren mensen blijven in de groep korfballen. We willen graag met deze groep in de Overgangsklasse blijven zodat we op termijn weer om de prijzen kunnen spelen. AVO 2 heeft de opdracht om de schotklok terug te brengen in Assen. Zodat de spelers die vanuit de schotklokteams in de aspiranten en juniorenhoofdklasse doorstromen ook in AVO 2 met klok kunnen spelen. De groep die er nu staat geeft de vereniging veel vertrouwen voor de toekomst.”

Veldkamp en Eusterbrock zijn vanaf het eerste seizoen, van de toen nog samenwerkende verenigingen VDW-OLS en ASKO betrokken bij de AVO jeugdopleiding. Volgend seizoen wordt hun elfde jaar als trainer/coach van AVO. Ze hebben een belangrijke bijdrage geleverd aan de opleiding van onze AVO talenten. Het uiteindelijke doel is om met en voor AVO leden een herkenbare en stabiele senioren selectie te creëren waarin ambitie, plezier en prestaties samen gaan. Het bestuur van AVO wenst de technische staf en spelersgroep veel succes en ziet de toekomst met vertrouwen tegemoet.

 

Archief foto: RODA-fotografie / Roelof Daalmeijer