Eusterbrock en Veldkamp verlengen contract bij AVO !

Home Nieuws AVO A-Jeugd Eusterbrock en Veldkamp verlengen contract bij AVO !

Met trots kan het bestuur van korfbalvereniging AVO uit Assen mededelen dat het contract met onze junioren trainers Maarten Eusterbrock en Harold Veldkamp is verlengd. Beide clubtrainers zijn al bijna niet meer weg te denken uit de jeugdopleiding bij AVO.

Maarten en Harold zullen net als de voorgaande jaren de scepter zwaaien over onze Rijschool Hartenhof junioren selectie. Naast dat zij met hun staf al drie seizoenen strijden met hun spelers in de landelijke hoofdklasse, zorgen ze voor voldoende doorstroom van talenten naar de seniorenselectie. We zijn erg content met het feit dat AVO selectie speelsters Marije Lunshof en Viola Bebingh wederom de coaching van A2 gaan verzorgen. Gelukkig blijft ook de rest van de staf betrokken bij onze junioren. Marco Zegwaard als techniektrainer, Daniel Huisman is de fysiek trainer en Marijke Popken doet de verzorging en teammanagement. De staf wordt uitgebreid met voormalig b-hoofdklasse trainer Emiel Klootsema.

Zowel de junioren als senioren selectie gaan wekelijks onder begeleiding bij Fitland in Assen trainen en Krum Toshev van SKS Fysiotherapie is als fysiotherapeut beschikbaar. AVO beschikt volgend seizoen over een zeer jonge talentvolle juniorengroep. Een aantal key spelers moeten over en worden toegevoegd aan de Yume Assen/Hoogeveen equipe van Pascal Zegwaard. Er komen veel spelers uit de b-selectie over. De doelstelling van de vereniging met deze groep is het door ontwikkelen van de aanwezige talenten en handhaving in de zaal hoofdklasse. Vorig jaar leidde dit tot het spelen van de play-off wedstrijden. Een beleving waar we als club erg trots op zijn en waar onze spelers veel van hebben geleerd. Naast alle doelstellingen om beter te worden en prestatiesport te bedrijven is het erg belangrijk dat een ieder met plezier naar AVO gaat. AVO heeft de ambitie om naast de grote uitdager van topclubs in het Noorden ook toonaangevend als club in de regio te worden. We hopen zo het korfbal met de beleving van onze vereniging in de regio te versterken. We combineren breedte sport met een prima jeugdopleiding.

Foto: RODA-Fotografie