Gerdie van der Veen en Allard Lakerveld kiezen voor AVO!

Home Nieuws Geen categorie Gerdie van der Veen en Allard Lakerveld kiezen voor AVO!

Aankomend seizoen keert Allard Lakerveld (26 jaar) terug bij AVO. Na een uitstapje van een aantal jaren bij De Parabool, keert Allard terug bij de club waar hij het korfballen geleerd heeft. Allard: “Na de jeugd van AVO te hebben doorlopen, ben ik in Groningen gaan studeren en korfballen. Ik heb het bij De Parabool enorm naar mijn zin gehad. Inmiddels ben ik student af en is het qua korfbal ook de tijd om te kijken of ik een stap kan maken. Ik ben AVO altijd blijven volgen en ik heb contact gehouden met de trainers. Ik heb erg veel zin om komend seizoen bij AVO te komen korfballen en bij te dragen aan de ambities van de club”

Gerdie van der Veen is nu nog speelster van De Parabool 1 en met haar 24 jaar oorspronkelijk afkomstig uit Lelystad. Het korfballen leerde ze bij Exakwa. Door haar studie sloot ze aan bij De Parabool waar ze een belangrijke speelster van het eerste werd. Gerdie: “Nu ik niet meer studeer wil ik graag op een hoger niveau korfballen. AVO heeft een leuke selectie, met een positieve en professionele uitstraling. Ik kijk er naar uit om met AVO de volgende stap te maken in het korfbal.”

Voor AVO trainers Eusterbrock en Veldkamp is de komst van Allard en Gerdie een mooie toevoeging aan de selectie: “Ze beschikken beiden over kwaliteiten die onze selectie in het korfbal sterker kunnen maken. Daarnaast hebben we twee voorwaarden waar beiden aan voldoen. Het is belangrijk om ambitie te hebben en er onvoorwaardelijk voor te gaan. De andere voorwaarde is dat je in de groep je draai kunt vinden. Beiden hebben al een aantal keren niet onverdienstelijk meegetraind. Ook de klik met de groep is er. Dat geeft aan dat we met onze selectie en als club de juiste weg zijn ingeslagen.”

 

Foto gemaakt door Minkes Models