Gezocht: Commentator / analist

Home Nieuws Gezocht: Commentator / analist

Livestream-team zoekt Commentator/analist!

Vanaf aankomende zaterdag start de zaalcompetitie weer in korfballend Nederland. Dit betekent dat we voor, een gros deel van de thuiswedstrijden, weer in de altijd gezellige Marsdijkhal terecht komen. Een onderdeel van de zaalcompetitie is dat jeugdteams zich Team van de week mogen noemen. Een gezellige zaterdag die voor de jeugdleden eindigt door samen op te lopen met het vlaggenschip van AVO.

Het Team van de week wordt altijd uitstekend verzorgd door een team achter de schermen. 

Voor het komend seizoen ontbreekt echter nog een sleutelpersoon, de commentator

Wij zijn dringend op zoek voor de zaterdagen dat de selectie van AVO thuis speelt, in Marsdijkhal, naar de stem die de Marsdijkhal vult. Dit betekent dat je gedurende het oplopen van zowel het thuis team als het uit team de spelers voorstelt met als kers op de taart het presenteren van het Team van de week. 

Mocht je denken, dit is de taak die ik voor mijn club wil vervullen, meld je dan zo snel mogelijk aan door een mail te sturen naar livestream@avoassen.nl
Hoe jammer zou het zijn als we de jeugdteams niet de kans kunnen geven zich als een echt Team van de Week te voelen. 

Vind je het daarnaast leuk om de wedstrijden van AVO te volgen en deze van een mooie live-analyse te voorzien? 

Geef dit dan specifiek aan in je e-mail.

Je werkt samen met de rest van het Streamteam om een mooi wedstrijdbeeld te geven voor de kijkers thuis. We zijn opzoek naar meerdere mensen, zodat je kunt rouleren.

Meer vacatures op deze pagina.