Help! Waarom sta ik niet op de teampagina!?

Home Nieuws Help! Waarom sta ik niet op de teampagina!?

Maak je keuze en check je instellingen

Op onze nieuwe website hebben we een prachtige koppeling met Sportlink, nadat we vele jaren gebruik hebben gemaakt van een dienst van de uitslagen-/competitiedienst van k.v. Antilopen.

We hebben nu data over teams en wedstrijden (programma/uitslagen/standen) rechtstreeks van de officiĆ«le bron – KNKV Sportlink. Daarvoor hebben we als club een extra abonnement afgenomen, juist omdat we graag correcte informatie willen bieden zonder al teveel extra werk voor onze webbeheerders.

Inmiddels horen we echter vanaf de velden dat bepaalde leden niet bij de teamopstelling staan.
Dat geeft in een aantal gevallen wat een klein team (althans, zo lijkt het).

Voor sommige leden is dit een bewuste keuze, maar in een aantal gevallen ook niet.

We leggen het je daarom even voor.

Als je als lid aanmeldt dan wordt je privacy-instelling standaard op “Afgeschermd” geplaatst. We denken dat dit ook netjes is. En vooropgesteld: dit is ook je eigen keuze wat je hiermee wilt doen!

Als je inlogt in de Sportlink-app krijg je die vraag nog eens te zien (of je de privacy wilt wijzigen). Als je dat doet heb je een paar smaken (zie onder). Kies je voor “Beperkt“, “Normaal” of “Open” dan komt je naam in de Teamopstelling in de Sportlink-app te staan. Afhankelijk van je verdere keuze wordt al dan niet je foto weergegeven.

Als je al ingelogd bent kun je naar “Instellingen” –> “Mijn Persoonsgegevens”.
Als je daar naar beneden scroll zul je zien dat je de instellingen daar kunt wijzigen.

Voor de website geldt dat als je de instelling op “Normaal” of “Open” hebt staan je naam ook op de website komt.

Niet in de basis op het wedstrijdformulier?

Er is op dit moment wel een uitzondering: het lijkt erop dat alleen de mensen die op het wedstrijdformulier zijn opgenomen in de “basis-8” op de website worden getoond. We zijn nog aan het kijken waarom alleen die personen worden geplaatst (in geval de selectie/groep groter is dan het aantal op te stellen spelers).