Junioren op weg naar de hoofdklasse: Kampioenschap in Putten?

Home Nieuws Junioren op weg naar de hoofdklasse: Kampioenschap in Putten?

Aankomende zaterdag 28 april speelt AVO A1 haar kampioenswedstrijd in Putten. Tegenstander is KV de Meeuwen A1. De ploeg van trainers Maarten Eusterbrock en Harold Veldkamp kan in de wedstrijd de titel in de Overgangsklasse binnenhalen. Hiermee is promotie naar de landelijke Hoofdklasse een feit.

Met nog 4 wedstrijden te gaan (inclusief die van zaterdag) staat AVO 4 punten voor op De Meeuwen. De overige ploegen maken geen aanspraak meer op het kampioenschap. Bij enkel en alleen de winst zaterdag a.s. lopen de onzen uit naar een voorsprong van 6 punten. Met dan nog 3 wedstrijden te gaan kan De Meeuwen nog gelijk komen in de stand maar wordt de ranglijst bepaald op onderling resultaat. Dit is dan in het voordeel van AVO.

Mocht AVO gelijk spelen of verliezen, dan loopt De Meeuwen 2 punten in en moet AVO die voorsprong in de daarop volgende 3 wedstrijden verdedigen. Wij roepen u op om aanstaande zaterdag naar Putten te komen en onze junioren te steunen in hun missie om te promoveren naar de Hoofdklasse! De wedstrijd start om 12:30 uur.