Kom allen naar Nijeveen! Wat is de status van onze junioren

Home Nieuws Kom allen naar Nijeveen! Wat is de status van onze junioren

Aankomende zaterdag 4 maart speelt AVO A1 de belangrijke uitwedstrijd in Nijeveen. Als koploper van de Hoofdklasse A gaan de onzen op bezoek bij de nummer 2; Dos ’46 A1. De wedstijd begint om 15:00 uur, aansluitend speelt AVO 2 tegen Dos ’46 3 voor lijfsbehoud. Een belangrijke dag voor beide ploegen, komt allen en steun onze teams!! Aanvang: 15:00 uur in Nijeveen.

 

Slotstuk AVO junioren, kans op kampioenschap;

Zoals iedereen weet zijn de junioren volop in de race voor het halen van de Play-Offs. Hiervoor moeten ze bij de eerste 2 in de poule eindigen. De onzen moeten nog 1 wedstrijd winnen uit de laatste 2 wedstrijden van de competitie om dit te bereiken. Of concurrent Dalto moet nog 1 wedstrijd verliezen van hun laatste 2 wedstrijden in de competitie. Dit aangezien het onderlinge resultaat tussen DALTO en AVO in het voordeel van AVO is.

 

AVO speelt dit weekend tegen Dos’46 en bij winst kroont AVO zich tot kampioen van de Hoofdklasse A en plaatst zich voor de Play-Offs.

Wanneer er in Nijeveen verloren wordt is het even afwachten op de uitslag KZ/Hiltex – Dalto. Indien Dalto verliest is AVO geplaatst voor de play- offs. Indien Dalto van KZ wint en AVO verliest van Dos’46 is het op zaterdag 11 maart D-Day in Assen.

 

Zaterdag 11 maart; D-Day?

Om 16:40 uur wordt de wedstrijd AVO – KZ/Hiltex gespeeld. Bij winst plaatst AVO zich voor de Play-Offs.

 

Play-Offs

Indien AVO zich plaatst voor de Play-Offs worden deze gespeeld op 18 maart en 25 maart. Mocht er een derde wedstrijd nodig zijn, wordt deze gespeeld op 1 april. De nummer 1 van de poule begint met een thuiswedstrijd tegen de nummer 2 van de andere Hoofdklasse (Fortuna uit Delft). De nummer 2 van de poule begint met een uitwedstrijd tegen de nummer 1 van de andere Hoofdklasse (PKC uit Papendrecht). Er wordt dus een uit en thuiswedstrijd gespeeld. Een eventuele derde wedstrijd wordt gespeeld in de thuishal van de nummer 1 in de poule. Hierover na aankomend weekend meer nieuws. We weten dan of we nummer 1 zijn of moeten strijden voor plek 2.

De ploeg die de Play-Offs wint door 2 van de maximaal 3 wedstrijd te winnen plaats zich voor de landelijke korfbalfinale in de Ziggo Dome.

 

Ziggo Dome 8 April

Indien de onzen zich plaatsen voor de Ziggo Dome; Als we gaan, gaan we met zijn allen! De bond wil graag dat AVO kaarten reserveert en dit voor 4 maart doorgeeft. Wilt u mee? Deze kans wilt u niet aan zich voorbij laten gaan. KLIK HIER VOOR OPGAVE u heeft nog tot vrijdag!