Gebruik foto’s RODA-fotografie

Home Ledeninfo Handleidingen Gebruik foto’s RODA-fotografie

AVO en RODA-fotografie slaan de handen ineen en gaan samenwerken. Roelof Daalmeijer, de fotograaf van RODA-fotografie, is al jarenlang betrokken bij AVO. Hij heeft bij vele wedstrijden en evenementen prachtige foto’s gemaakt die massaal gedeeld en verspreid worden via onder anderen de sociaal media van onze leden.

Als ouder van een toen nog spelend lid was dit voor Roelof een vriendendienst. Nu zijn er afspraken gemaakt over hoe de samenwerking op een andere manier vorm zal krijgen. AVO zal een aantal foto’s gebruiken die gemaakt zijn door de fotograaf om te verspreiden via de officiële kanalen van de korfbalvereniging (website, Facebook, Twitter en Instagram). Op deze foto’s zal geen watermerk te zien zijn, maar wel het logo van AVO. Alle foto’s zullen eigendom blijven van RODA-fotografie maar AVO mag ze gebruiken. De overige foto’s zullen te bekijken en te verkrijgen zijn op de website van Roelof Daalmeijer. 

Naast de wedstrijdfoto’s zal Roelof ook de teamfoto’s gaan maken van alle teams van AVO. Hier zullen speciale momenten voor worden ingericht. De teams zullen hier terzijnertijd van op de hoogte worden gesteld.

Voor het bekijken van alle foto’s en het bestellen daarvan verwijzen wij u naar www.roda-fotografie.nl