Marco Zegwaard en Ferdi Bouwman verlengen bij AVO junioren

Home Nieuws Marco Zegwaard en Ferdi Bouwman verlengen bij AVO junioren

AVO is zeer content te kunnen melden dat Marco Zegwaard en Ferdi Bouwman ook volgend seizoen de scepter zwaaien over de juniorenselectie. De twee jonge trainerstalenten zijn op dit moment bezig aan hun eerste seizoen en de prestaties op de ranglijst als ook de ontwikkeling van de spelers zijn goed.

Marco Zegwaard keerde afgelopen seizoen na een knie blessure terug van DOS ’46. Marco was voor zijn aanstelling als hoofdtrainer al drie jaar betrokken als assistent trainer/coach bij de AVO junioren. Ferdi Bouwman was voor zijn eerste jaar hoofdtrainer van AVO B1 en kent mede hierdoor de nieuwe aanwas vanuit de aspiranten erg goed. Beide trainers gaan nu bezig om de rest van de technische staf te formeren voor volgend jaar.

Het bestuur van AVO denkt dat ook met deze stap de kwaliteit van de oudste jeugdploegen gewaarborgd is en ziet de toekomst met vertrouwen tegemoet. Naast alle doelstellingen om beter te worden, te handhaven in de junioren hoofdklasse is het erg belangrijk dat een ieder met plezier naar AVO komt. AVO heeft de ambitie om naast prestatiesport ook toonaangevend als club in de regio te worden. We hopen zo het korfbal met de beleving van onze vereniging in de regio te versterken. Het AVO bestuur wenst beide heren veel succes.

 

Foto: Roelof Daalmeijer / RODA-fotografie