Marlou Kuiper gaat voor de Korfbal League !

Home Nieuws AVO Senioren Marlou Kuiper gaat voor de Korfbal League !

Vanmiddag na haar wedstrijd met AVO 1 heeft Marlou Kuiper bekend gemaakt om, volgend seizoen, de overstap te maken van AVO naar Korfbal League club LDODK. Marlou wil zich verder ontwikkelen om op termijn de nationale titel te winnen en in Oranje te spelen. De uitdaging en kans om op dit niveau in de Korfbal League te spelen is er eentje om met beide handen aan te grijpen! 

AVO is trots op Marlou dat ze de uitdaging aan gaat om op het hoogste niveau van Nederland te spelen. Marlou heeft bij AVO alle jeugdteams doorlopen en is mede hierdoor jeugd international geworden. Bij AVO is Marlou een belangrijke schakel geweest om met de AVO junioren op het hoogste niveau te kunnen spelen. Als onderdeel van de juniorenhoofdklasse ploeg heeft ze vorig jaar met haar ploeg de play-offs gehaald. Een absoluut hoogtepunt om zoiets met je eigen vereniging te bereiken. Dit jaar speelt Marlou in AVO 1 en is in de zaal overgangsklasse tweede geworden.

De nieuwe AVO trainers Maarten Eusterbrock en Harold Veldkamp zien het vertrek van Marlou als een compliment; “Voor de AVO selectie en voor de prestaties op korte termijn van AVO 1 is het natuurlijk jammer dat Marlou vertrekt. Echter hebben we vertrouwen in de spelers die er zijn. AVO heeft een goede jeugdopleiding. Wij kijken naar de ontwikkeling van een speler en denken in het belang van onze spelers. Wij steunen Marlou van harte in haar keuze. We hebben 4 jaar met Marlou gewerkt en kunnen alleen maar trots zijn dat haar deze kans geboden wordt. Een groot compliment voor haar, voor AVO en voor de jeugdopleiding in Assen.” Na onder andere Wim Scholtmeijer, Rianne Echten, Jornt de Nekker, Marije Lunshof, Loes Blacquiere Marco Zegwaard en Lieneke Pries is Marlou weer een AVO talent dat op het hoogste niveau gaat spelen.

 

AVO wenst Marlou veel succes en plezier in haar nieuwe uitdaging!!