Met het oog op volgend seizoen!

Home Nieuws Met het oog op volgend seizoen!

Beste leden en ouders,

Komend weekend worden de laatste wedstrijden gespeeld en we kunnen terugkijken op een geslaagd seizoen. Bij de jeugd hebben we vele kampioenschappen beleefd. Vanaf 17 juni gaan we trainen in de nieuwe samenstellingen.

De trainingstijden blijven nagenoeg gelijk op een aantal kleine aanpassingen na. In de mail ontvangt iedereen het trainingsschema en de lijst met spelersindelingen. Al benieuwd naar de trainingstijden?Klik dan hier. Kijk goed waar en wanneer je wordt verwacht!

De trainingen gaan door tot aan 12 juli 2019; dit is de start van de zomer vakantie. Wanneer trainers langer willen doorgaan dan is dit aan de trainers om dit kenbaar te maken in de groep. Maandag 26 Augustus 2019 starten alle trainingen voor alle groepen.

Hiervoor geldt ook dat als trainers eerder willen starten met de voorbereiding, zij dit zelf aan de groep kenbaar maken. Noteer alvast in de agenda de AVO oefendag op Zaterdag 31 Augustus 2019, meer info volgt. De TC zoekt nog een trainer voor 1 keer in de week voor A3 en een hulp trainer voor de C groep.

 

De TC wenst iedereen een fijne vakantie!

Namens de TC AVO Ingrid, Kitty, Marijke en Corien