Nieuwe AVO-sporttas en rugzak VERWACHT: AVO-hoody en handdoek

Home Nieuws Nieuwe AVO-sporttas en rugzak VERWACHT: AVO-hoody en handdoek

Bij voldoende belangstelling worden er een nieuwe AVO-sporttas en een rugtas in productie genomen. De kleurstelling van beide tassen is gelijk aan onze trainingspakken (zie hieronder). De sporttas is verkrijgbaar in de maten M en L. De rugtas is er in 1 maat. De tassen worden gemaakt van een zeer stevig materiaal en zowel de sporttas als de rugtas hebben een onderbak. Als introductie bieden we zowel de sporttas als de rugtas aan voor €30,- incl. verzendkosten. In een later stadium zal de tas voor €32,50 excl. verzendkosten beschikbaar zijn in onze webshop. Wil je initialen (komen op de plek van de cijfers uit het voorbeeld), dan betaal je €5,- extra.

Wil je een tas, stuur dan een mail naar kledingcommissie@avoassen.nl en vermeld je naam, sporttas (+ maat) of rugtas en eventuele initialen. Je krijgt een verzoek tot betaling wanneer gebleken is dat er voldoende belangstelling is en de tassen in productie genomen worden.

Wil je model en materiaal eerst zien, voorbeelden (niet in de juiste kleuren nog) zijn te zien as. zaterdag 18 maart van 15.00 – 16.00 uur en 18.15 – 19.30 uur in de Marsdijkhal en zaterdag 25 maartvan 10.45 – 11.15 uur in sporthal Kloosterveste.

Bestellen voor de voorverkoop kan t/m 30 maart.

LET OP: de tassen zijn nog niet in productie, dat hangt af van de belangstelling. Ze zijn daarom nog niet op heel korte termijn leverbaar, er wordt verwacht dat dat rond de grote vakantie zal zijn.