Nieuwe bestelronde trainingspakken

Home Nieuws Nieuwe bestelronde trainingspakken

Vanaf nu t/m 8 september is het weer mogelijk een eigen AVO-trainingspak en eventueel een inschietshirt, sporttas of rugtas te bestellen.
Stuur hiervoor een mail naar kledingcommissie@avoassen.nl met hierin vermeld je naam, wat je besteld, de maat en evt. de gewenste initialen. Je ontvangt een antwoordmail (let op dat je hem krijgt, soms komt hij in de spam terecht) met de betalingsgegevens. Na betaling is de bestelling definitief.
De levertijd is ongeveer 8-10 weken. Vind je dit te lang duren, inschietshirts en tassen zijn ook (beperkt) in voorraad en bestelbaar via onze webshop.

De prijzen zijn:
Trainingspak (maat 128 t/m 3XL) €45,-
Trainingsbroek (maat 128 t/m 3XL) €22,50
Trainingsjack (maat 128 t/m 3XL) €27,50
Inschietshirt (maat 128 t/m 3XL) €19,95
Sporttas (maat M en L) €42,50
Rugtas €17,50
Initialen €5,- per item

Bestel je tegelijkertijd een losse broek en een los jack (in verschillende maten) dan wordt dit gerekend als een pak.
Wil je eerst even passen, de kledingcommissie is as. zaterdag 3 september tijdens de oefendag aanwezig van 10.00 – 11.30 uur.Ook is hier een voorbeeld van de rugtas aanwezig. Informatie over de kleding en de tassen is te vinden in de webshop op onze AVO-site.
Bestellingen onder voorbehoud van het halen van de minimale afname.

Dan nog even dit: ook de kledingcommissie heeft ‘personeelstekort’. Bij grote drukte kan het zijn dat er even gewacht moet worden. Wij zijn op zoek naar iemand die (structureel) aan wil sluiten bij de kledingcommissie. Het werk bestaat voornamelijk uit het uitgeven en registreren van de (sponsor) trainingspakken en inschietshirts aan het begin van het seizoen (eind augustus/begin september), het weer innemen aan het eind van het seizoen (juni) en het sorteren en startklaar maken voor weer een nieuw seizoen. Meld je aan via kledingcommissie@avoassen.nl Ook deze werkzaamheden vallen onder het puntensysteem.

 

Namens de AVO-kledingcommissie,

Alda Abbingh
kledingcommisse@avoassen.nl

 

Archief foto Roelof Daalmeijer/RODA-fotografie

Hoofdtrainers Maarten en Harold dragen het AVO trainingspak