Nieuwe Kantine Beheerder: Willemijn Scheepstra

Home Nieuws Nieuwe Kantine Beheerder: Willemijn Scheepstra

Ingaande het nieuwe korfbalseizoen hebben wij een nieuwe kantinebeheerder Willemijn Scheepstra. Zij neemt de taken over van Sander Kloosterman. Uiteraard willen wij Sander hierbij heel erg bedanken voor zijn inzet de afgelopen jaren die hij binnen de kantine commissie heeft verricht.

Willemijn is een bekend gezicht voor diegenen die al langer verbonden zijn aan onze vereniging. Zij heeft lange tijd gekorfbald, maar daar is eerst een eind aan gekomen. Ze wilde heel graag bij de vereniging betrokken blijven en vind dit een passende invulling. Ze heeft zin om er haar invulling aan te geven. U zult haar regelmatig op ons veld en uiteraard in de kantine aanwezig zien.

Zoals u weet is het altijd erg moeilijk om vrijwilligers taken in te vullen, zoals o.a. bardiensten. Hiervoor zoeken we altijd leden of ouders van leden. Of gewoon personen, die het heel leuk vinden om zo nu en dan lekker achter de bar te staan als onze leden aan het korfballen zijn. Indien het u leuk vindt, schraal dan niet en neem contact op met Willemijn. Spreek haar aan en geef aan waar uw belangstelling ligt. Ook als u bemerkingen of idee├źn heeft, graag aangeven. Daar kunnen we wat mee.

Wij wensen Willemijn heel veel succes in haar nieuwe functie als kantine beheerder. Laten we allemaal ons best doen om er weer een goed seizoen van te maken. Willemijn succes.

 

Namens Bestuur

Bouke