Nieuwe tennisleraar organiseert succesvol tennistoernooi

Home Nieuws Nieuwe tennisleraar organiseert succesvol tennistoernooi

Zondag 27 maart was sinds lange tijd weer een tennistoernooi bij korfbal- en tennisvereniging AVO. De organisatie van dit tennistoernooi is het eerste resultaat van de nieuwe samenwerking tussen AVO en tennisleraar Gerhard Herbrink (info@tenniscompleet.nl).

Voor het toernooi waren tennissers uitgenodigd die nu al les hebben bij Gerhard of zijn collega in Pand 17 of Rolde. Ook de AVO-tennisleden warden uitgenodigd om mee te doen. Ieder tennislid kan aan dit tennistoernooi mee doen, ongeacht het speelniveau dat je hebt. Bij het samenstellen van de duo’s (er wordt gedubbeld) wordt hier rekening mee gehouden en het is een toernooi waarbij meedoen belangrijker is dan winnen. Doelstelling is om actief en gezond bezig te zijn en daar kan tennissen bij AVO heel goed invulling aan geven.

Aan het toernooi deden 19 tennissers mee en daarmee hadden we een geslaagd tennistoernooi op de zondagmiddag. Bovendien scheen de zon uitbundig. Rond 13 uur begonnen de eerste wedstrijden en tegen 17 uur waren we klaar. En daarna nog wat borrelen in de kantine, die de hele middag open was voor tennissers en bezoekers.

We kijken terug op een geslaagd eerste tennistoernooi en gaan zeker nog een tennistoernooi organiseren! Wil je ook een keer mee doen? Of liever eerst tennisles nemen? Neem dan contact op met Gerhard Herbrink via info@tenniscompleet.nl of 06 41094242

Wil je weten wat de tennismogelijkheden zijn bij AVO en wat een eventueel lidmaatschap bij AVO kost? Dan kun je contact opnemen met accommodatiebeheerder Johan de Boer via accommodatie@avoassen.nl of 06 13680638

 

Hartelijke groet

Gerhard Herbrink 06 41094242

Johan de Boer 06 13680638