Nieuwsbrief voor tennisleden

Home Nieuws Nieuwsbrief voor tennisleden

In deze brief willen wij jullie informeren over enkele wijzigingen t.a.v. het tennislidmaatschap bij AVO, de toestand van de tennisvelden en het volgen van tennislessen bij AVO.

 

Locatie

AVO heeft in Assen 2 accommodaties voor tennis: Kloosterveen en Marsdijk. In de wijk Kloosterveen is dat op Sportpark ‘De Hoogspanning’ en in de wijk Marsdijk is dat op Sportpark ‘Marsdijk’. Op beide locaties heeft AVO kunstgrasvelden met belijning voor vier tennisbanen.

Het tennisveld op locatie Marsdijk is van zeer goede kwaliteit en daar kan het hele jaar op gespeeld worden onder (bijna) alle weersomstandigheden. Bij vorst en als er sneeuw op het veld ligt mag er niet getennist worden.

Voor locatie Kloosterveen geldt, dat de velden van mindere kwaliteit zijn en bij regenachtig weer worden de velden (te) glad. De gemeente heeft aangegeven niet meer te willen investeren in een nieuw kunstgrasveld in Kloosterveen. Wel zijn onlangs de velden in Kloosterveen gereinigd en hierdoor kan er, bij normale weersomstandigheden, goed getennist worden. Wellicht ten overvloede, maar tennissen bij AVO doe je op eigen risico.

Zolang de tennisvelden in Kloosterveen er nog liggen kan er getennist worden. De gemeente onderzoekt momenteel een nieuwe invulling van de locatie. We wachten als AVO even af wat daaruit komt. We hebben aangegeven richting de gemeente dat we als AVO daar mogelijk ook een rol in kunnen spelen als het gaat om sport en spel.

Om ook de leden in Kloosterveen tegemoet te komen en de mogelijkheid te bieden om te tennissen op kwalitatieve tennisvelden in Marsdijk hebben wij de volgende wijzigingen in het tennislidmaatschap doorgevoerd. U kunt daar gebruik van maken.

Uitbreiding lidmaatschap tennis

Een tennislidmaatschap voor locatie Kloosterveen kost 40 euro per jaar. Dat blijft zolang de huidige tennisvelden in Kloosterveen beschikbaar zijn.

Voor een bedrag van 80 euro per jaar kan een tennislid vanaf 1 januari 2022 zowel van de tennisbanen in Kloosterveen als in Marsdijk gebruik gaan maken. Dat betekent dat je voor 80 euro de beschikking krijgt over 8 tennisbanen. Uiteraard zal dit lidmaatschap ook gelden voor leden die nu gebruik maken van de tennisbanen in Marsdijk. Ook deze leden kunnen voor het huidige bedrag van 80 euro per jaar gebruik gaan maken van zowel de tennisbanen in Marsdijk als de tennisbanen in Kloosterveen.

Uiteindelijk gaan we dus naar 1 tennis lidmaatschap toewerken bij AVO, voor 1 contributiebedrag met dezelfde mogelijkheden.

 

Sleutel voor locatie Marsdijk

Om het sportpark Marsdijk te kunnen betreden is het mogelijk om een sleutel van het hek te krijgen. Hiervoor wordt € 10,- borg in rekening gebracht. Met de sleutel kun je het toegangshek van het sportcomplex openen en sluiten. De sleutel is voor strikt persoonlijk gebruik en mag niet uitgeleend worden! Voor het afhalen van de sleutel kun je een afspraak maken met accommodatiebeheer Johan de Boer (accommodatiebeheer@avoassen.nl of 06 13680638).

 

Sleutel voor locatie Kloosterveen

Om het sportpark Kloosterveen te kunnen betreden moet je de sleutel uit een sleutelkastje bij het toegangshek halen. Dit kan door het invoeren van een sleutelcode. Deze code is bij de ledenadministratie op te vragen en is bekend gemaakt bij het aangaan van een tennis lidmaatschap voor locatie Kloosterveen.

 

Beschikbaarheid tennisvelden

De tennisvelden in Kloosterveen zijn het gehele jaar beschikbaar.

De tennisvelden in Marsdijk zijn ook vaak beschikbaar, alleen niet als er korfbalactiviteiten plaatsvinden waarbij de velden nodig zijn. Op de AVO internetsite is aangegeven wanneer er getennist kan worden. Eventuele uitzonderingen/afwijkingen (bijv. extra ingelaste korfbalwedstrijden) worden ook op de site van AVO vermeld.

 

Contributiebedragen per jaar m.i.v. 1 januari 2022

Lidmaatschap Kloosterveen (zolang de banen nog beschikbaar zijn):
€ 40,- per jaar (1 januari tot en met 31 december)

Lidmaatschap Marsdijk & Kloosterveen

€ 60,- per jaar voor jeugd tot 18 jaar (1 januari tot en met 31 december)
€ 80,- per jaar voor 18 jaar en ouder (1 januari tot en met 31 december)

Indien u gebruik wilt maken van het nieuwe lidmaatschap voor zowel de tennisbanen in Kloosterveen als in Marsdijk, dan kunt u dit aangeven door een mail te sturen naar de ledenadministratie van AVO: ledenadministratie@avoassen.nl

 

Tennislessen

De tennislessen bij AVO werden verzorgd door tennistrainer Michel Vroom. Helaas heeft Michel aangegeven te stoppen met het geven van tennislessen bij AVO. Als AVO proberen we een nieuwe tennisleraar te vinden, met als insteek het geven van tennislessen aan jeugd en volwassen op de accommodatie in Marsdijk. Zodra hier meer duidelijk over is, wordt u als tennis lid per mail geïnformeerd.

Deze brief en andere informatie is ook terug te vinden op de website van AVO (avoassen.nl). Houd deze site dus af en toe in de gaten voor nieuwsfeiten en dergelijke.

Mocht u na deze brief nog vragen hebben, dan kunt u contact opnemen met de ledenadministratie van AVO Assen

 

Met vriendelijke groet

Namens Bestuur AVO

en

AVO Ledenadministratie – Jannie Smit / Angeline de Boer

AVO accommodatiebeheerder – Johan de Boer