Nu te bestellen; AVO-hoodie en badhanddoeken

Home Nieuws Nu te bestellen; AVO-hoodie en badhanddoeken

Vanaf vandaag zijn de nieuwe AVO-hoodies en -badhandoeken te bestellen. Dat kan door een mail te sturen naar kledingcommissie@avoassen.nl met je bestelling. As. zaterdag is er vanaf ongeveer 10.30 uur tot ca. 13.30 uur in de Korf de mogelijkheid om een hoodie te passen voor de maat. Van de handdoeken zijn er voorbeelden. Tijdens het pasmoment is het ook mogelijk om te bestellen. Bestellijsten zijn aanwezig. Bestellen kan t/m 25 april. In een later stadium komen de hoodies en handdoeken beschikbaar in de webshop.

HOODIES:

De hoodies zijn blauw, gemaakt van 80% katoen en 20% polyester en leverbaar in een unisexmodel voor jeugd, dames en heren. In de bijlage vind je een voorbeeld. De prijs is €22,50. Het specifieke damesmodel van deze hoodie is helaas niet meer leverbaar, wel is er een vervangend damesmodel. Helaas kost deze iets meer, nl. €27,50. Voor €5,- extra kan je voornaam op de rug gezet worden.

De unisex hoodies zijn leverbaar in de maten 90-100, 110-120, 130-140, 150-160, XS, S, M, L, XL, 2XL, 3XL en 4XL.

De dames hoodies zijn leverbaar in de maten XS, S, M, L, XL en 2XL.

HANDDOEKEN:

De handdoeken zijn gemaakt van 450 gram/m2 100% katoen. De witte band (alleen aan de voorkant) met opdruk is van polyester. Leverbaar in zwart, rood en blauw. In de bijlagen de voorbeelden. Op de handdoek kunnen geen initialen en/of namen. De prijs is €7,50 per stuk.

De levertijd van de hoodies en handdoeken is enkele weken, dus in principe in mei.

Alda Abbingh

Kledingcommissie AVO