OPROEP! Drachten 1 – AVO 1. Inzet: play-offs

Home Nieuws OPROEP! Drachten 1 – AVO 1. Inzet: play-offs

AVO 1 komt aanstaande zaterdag om 19:30 uur in actie tegen Drachten 1. In een rechtstreeks duel tussen beide ploegen wordt er gestreden om plaatsing voor Play-Off wedstrijden. AVO staat op dit moment op de door Drachten aan te vallen tweede positie in de poule.
De tweede positie in de poule geeft recht op het spelen van Play-Offs. De nummer twee van de poule speelt in een uit en thuiswedstrijd tegen de nummer een van de andere poule. De winnaar van die duels promoveert rechtstreeks naar de landelijke zaal Hoofdklasse. De inzet aankomende zaterdag is dus ook hoog. Een unieke kans voor onze vereniging!
AVO 1 heeft zich afgelopen zaterdag knap veilig gespeeld in de Overgangsklasse en heeft een voordeel ten opzichte van Drachten van 2 punten. AVO heeft 6 punten en Drachten staat daaronder met 4 punten op de ranglijst. Drachten kan bij winst op AVO dus op gelijke hoogte komen. Indien dit het geval is telt het onderlinge resultaat. AVO heeft de thuiswedstrijd met 23-18 gewonnen.

AVO zal er alles aan doen om Play-Off veilig te stellen in Drachten maar kan niet zonder de steun van het publiek. Trainers Veldkamp en Eusterbrock zien er naar uit: “We gaan er alles aan doen om deze kans te pakken. We zijn blij dat we ons veilig gespeeld hebben, de kans doet zich voor op meer. Dan zetten we er ook vol op in. Het zijn zware wedstrijden tegen Drachten, we hebben daar niet zomaar gewonnen maar we zijn er klaar voor. Geweldig voor onze selectie om deze finale te kunnen spelen.”

KOMT ALLEN NAAR DRACHTEN OM ONS EERSTE TE STEUNEN!! AANVANG 19:30 UUR!!

 

Archief foto Roelof Daalmeijer/RODA-fotografie